Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płaczące niemowlę co robić

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 7 tygodniowego synka i często jest tak że mimo iż jest nakarmiony i ma czystą pieluszkę płacze i żadne uspokajanie typu kołysanie bujanie nie pomaga i mały płacze dalej, nie wiem o co mu chodzi, nie boli go brzuszek bo nie podkurcza nóżek ani nie daje żadnych oznak bólu, jakoś tak marudzi, czy leży w łóżeczku czy na moim łóżku czy się go nosi on płacze jakby był zdenerwowany bo tak szybko macha rączkami i nóżkami i się drze o co może mu chodzić? jest znudzony?

Gość gość
pytam bo czasem nerwy biorą górę nade mną i mam ochote nim potrząsnąć ale nie pozwalam sobie na to, tyle że to jest strasznie irytujące i jak się tak wkurzam na niego to potem się na mężu wyżywam jak wraca z pracy jestem nie miłą i drę się żeby odreagować, a to nie tak powinno być. co wy robicie w takich wypadkach gdy niemowlę płacze i nic nie pomaga?

Gość gość
moze ubrany za cieplo , poci sie i mu goraco swedzi go skora

Gość Siorbet
Trzeba to znosić i próbować wszystkiego, masowania zmieniania pozycji, głaskania, bujania, huśtania, całowania, po prostu wszystkiego. Moja córka miała kolkę i do 6 rano czasem nie spałem, pomagało tylko huśtanie ręko w nosidełku, nic więcej i po kilku godzinach ręka odpadała. Wyrwałem sobie wszystkie włosy, ale się w końcu skończyło.

Gość gość
Jak dziecko płacze i nie wiesz co mu jest, to zawsze będziesz zdenerwowana. Kurcze, no nie wiem. Jak go nic nie boli, głodny nie jest, to coś mu nie pasuje. Zobacz z tym ubrankiem, gość powyżej może mieć rację, ewentualnie zmień proszek, albo pieluchy na inne. Moje dzieci miały najtańsze, bo na te markowe były uczulone.

Gość gość
dziękuje za rady spróbuję zmienić proszek i pieluszki na inne