Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymioty po odstawieniu alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Czy to mozliwe ?? Ostatnio troche imprezowałam, nie ukrywam pije duzo alkoholu...no i tak wyszło, ze po takim tygodniowym ciągu(minimum 2-3 piwa dziennie)dziwnie sie czuje, jest mi słabo, mam napady gorąca, niedawno wymiotowałam, pierwszy raz cos takiego mi sie przytrafiło..

Gość gość
idz do aa

Gość gość
Powiedzialabym żę to objawy zespołu abstynencyjnego, ale w sumie troche dziwne, bo 2, 3 piwa jak piszez to wcale nie jest dużo, i raczej ciągiem alkoholowym bym tego nie nazwala. Ale kady organizm reaguje inaczej, wiec niewykluczone.. W każdym razie wycierp swoje, a następnym razem nie pij tyle, i po sprawie.

Gość gość
trochę imprezowałaś... kobieta co pije alkohol w takich ilościach to dno. Prawdopodobnie ilość partnerów 6-7. Brak stałego ,pełno przygód, społeczne g***o.

Gość gość
Ale nie umoralniajcie mnie, ja o tym wiem. Chociaż z drugiej strony dla mnie to też nie był ciąg, bo jednego dnia np. dwa piwa, innego tak samo..a w weekend przeholowałam - łącznie może z 10 w sobote i całą niedzielę. Wczoraj wypiłam jedno - o tak, po prostu..i było ok. Dziś już nie piję - i tak jak cały dzień byłam troche osłabiona, myślałam, że to pogoda, ale teraz pod wieczór jakoś tak mi sie zrobiło niedobrze..no i zwymiotowalam chyba wszystko co dziś zjadłam. I nadal jakoś mi tak niedobrze, mam ochotę wymiotować dalej. :( No i nie wiem, czy to przez ten alkohol ? Albo brak? Fakt, faktem napiłabym sie piwa, ale nie jakoś przesadnie, że aż mną trzęsie.

Gość gość
Poza tym nie obrażaj mnie, to, że Ty masz takich znajomych ( bo mowisz na przykładzie ludzi, ktorych znasz, prawda? chyba, ze piszesz zeby pisać bezpodstawne ''g***o") to nie znaczy, ze każdy robi to samo, poza tym co to człowiek tylko po alkoholu sie bzyka? To nieźle. :) Tylko ten po alkoholu ma więcej partnerow seksualnych?Brawo! Nie wiem gdzie żeś sie uchował/a ale faktycznie niezła patologia.

Gość gość
Czy musisz pić piwska, a potem chorować?Wymioty świadczą o braku alkoholu w organizmie.Tak zaczyna się alkoholizm - niestety.

Gość gość
Nie muszę, piję bo lubię, ale po tym incydencie mam zamiar ograniczyć, tylko własnie chcialam sie upewnic czy taka sytuacja moze mieć miejsce, bo nigdy mi sie to nie zdarzyło .

Gość gość
prawdopodobnie masz marskość wątroby,moje kondolencje

Gość gość
taak od razu marskość, piszę do Was z zaświatow teraz! :D Dzięki za rady wielkim abstynentom :O to było zwykle zatrucie pokarmowe.