Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamerzysta

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje kamerzystę z wolnym terminem 20 wrzesień tego roku, okolice Jastrzębia-Zdroju. Proszę o namiary.

Gość gość
A co sie stalo wasz sie wycofal czy jak? Wiesz pytam b o to za muesiac a kamerzyste sie szuka z rocznym nawet z dwuletnim wyprzedzeniem?

Gość gość
Mieliśmy odłożoną sumę na weselę i wcześniej budżet weselny nie obejmował kamerzysty, zmieniłam pracę i możemy sobie pozwolić na taka pamiątkę bez zadłużenia sie, I teraz szukam ale chyba raczej nie znajdę , ;/

Gość gość
szczerze ? po co wydawać tyle kasy na kamerzystę ? My się długo zastanawialiśmy nad tym i wybralismy najlepsze rozwiązanie z mozliwych :) otóż, aby mieć naprawdę dobry film trzeba przeznaczyc ok. 2500-3000zł, te wszystkie za 1000zł filmy to tzn. filmy prl-owskie :) czyli film trwa 3-4 godziny, kamerzysta stoi w miejscu... a na montażu slubnym przewijaja się złote obrączki i motylki na serduszkach xD czyli badziew i tandeta xD my stwierdziliśmy, że załatwimy 2 kamerki ręczne i rozdamy je kuzynom (będa sie przewijać w rękach wszystkich gości) każdy cos pokręci, coś powie do kamerki, cos się powygłupia, jedna kamera będzie na satywie, a te 2 ręczne będa się przewijać po sali :) później filmik wysyłamy do profesjonalnego montera filmowego, który ustabulizuje obraz, zrobi odpowiednie kolory, da podkładm muzyczny i jeszcze zrobi nam telefysk z tego :) za cała usługę u niego płacimy 400zł :) także chyba jest róznica kolosalna!!! :) a myślę, że to będzie niezapomniana pamiątka! U mojej koleżanki na weselu tak było i zrobiła tak samo ! Było smiechu co nie miara, ale także piekne momenty :) Panna młoda wzięła jeszcze kamerkę na sesję w plenerze o zachodzie słońca, mieli piekną przeplatankę! Fortograf mogół im zrobic jeszcze kilka fajnyc***jęć! Mieli śliczny telefysk ślubny i filmik z zabawy :) cos pieknego !!! my robimy u tego samego montarzysty :) już się nie mogę doczekać :D

Gość gość
ja korzystałam z usług kamerzysty na weselu stąd - http://www.jetmax.pl/oferta nie jest jeszcze cenowo tak źle jak mówisz, a fajna opcja jest to,że możesz modyfikować taką ofertę i tylko sobie powybierać dowolnie te momenty, jakich potrzebujesz. W sumie chyba taki kamerzysta najlepszy, z którym można się dogadać.