Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA siec na tel komorkowy najlepsza

Polecane posty

Gość gość

czy to na karte czy abonament,jaka siec wg was najkorzystniejsza?

Gość gość
jest to

Gość gość
To zależy, czego oczekujesz i jakie masz potrzeby. Ja jestem od 7 lat w Play i nie narzekam, wcześniej byłam w Heyah. Aktualnie mam abonament, ponieważ brałam telefon dla faceta przy podpisywaniu umowy, mam 1 GB transferu + darmowe rozmowy i sms-y w Play. Płacę 40 zł. Jak dla mnie całkiem ok :) Kiedy miałam na kartę, wydawałam jakieś 20 zł - 10 zł za sms-y do wszystkich sieci, a reszta na jakieś połączenia. Ale wtedy nie miałam smartfona, więc nie korzystałam z internetu :) Co do Plusa i T-mobile w sumie nie mogę się za bardzo wypowiedzieć; w kwestii Plusa zawiodłam się za to w internecie mobilnym. Mój facet miał kiedyś Orange, ale był tak wnerwiony na tę sieć, że namówiłam go na Playa też :D

Gość gość
wszelkie

Gość gość
Ja mam abonament w Plusie dokladnie Premium Mobile. Obydwoje z mezem przeszlismy do tej firmy odhodzac od Orange i Playa. Abonament 24,70, wszystko no limit i internetu mozna powiedziec ze tez. Szczerze mowiac polecam https://ambasador.premiummobile.pl/oferta/a2xbfx

Gość gość
Ja mam abonament w Plusie dokladnie Premium Mobile. Obydwoje z mezem przeszlismy do tej firmy odhodzac od Orange i Playa. Abonament 24,70, wszystko no limit i internetu mozna powiedziec ze tez. Szczerze mowiac polecam x To prawda. Z tego co się zorientowałem to właśnie to jest najkorzystniejsza oferta. Ty masz 10 GB a za niecałe 30 pln jest 20 GB i reszta no limit. Ja obecnie mam Orange prepaida, ładuje za 40, wykupuje pakiet za 35 i jest tam all SMS no limit, all voice no limit i 2 GB (a jak się kupi pakiet przez net to jest bonusowe 10 GB czyli razem 12 GB), niestety MMS już dodatkowo płatne. Na razie nie chce zmieniać, ale racja że ten Premium Mobile jest obecnie najlepszy.