Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny podczas dni płodnych proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ostatnio uprawiałam z chłopakiem seks oralny. Był to mój ostatni dzień płodny. Staraliśmy się, aby moje narządy nie dotykały jego. Najpierw ja zaspokajałam jego, później się całowaliśmy, a następnie on zaspokajał mnie. Czy możliwe jest, aby w ten sposób przeniósł plemniki na moją łechtaczkę, a stamtąd przedostałyby się one do pochwy? Dodam, że nie doszło u niego do wytrysku, ale martwię się o płyn ejakulacyjny, bo słyszałam, że w nim też są plemniki, śladowe ilości, ale jednak. Tak więc podsumowując: nie wkładał palców do mojej pochwy, jestem dziewicą, nie doszło do wytrysku, a jedyne co to pieścił moją łechtaczkę. Ostatni dzień płodny. Czy jest jakaś realna możliwość, że zaszłam w ciążę?

Gość gość
jesteś w ciąży!

Gość gość
prosiłam o szczere odpowiedzi a nie prześmiewcze `jesteś w ciąży`.

Gość gość
Nie możesz być w ciąży, ustami możesz mu robić ile chcesz, tak na pewno nie zajdziesz. Bardziej się martw o to, że on nie doszedł, naucz się porządnie robić loda, do końca a jak skończy to to połknij i tyle. Jak mu będziesz tak robić słabo to sobie inną znajdzie.

Gość gość
nie robiłam do końca, bo tego nie chciał, akurat tym razem. nie martw się o nasz związek :D jednak martwię się nadal, naczytałam się wielu forów na ten temat, ale mam nadzieję, że jednak nie przeniósł plemników.

Gość gość
Poukladajcie puzzle następnym razem a nie oral.. Większej bzdury dawno nie czytałam. Biorą sie za seks a nic nie wiedza.

Gość gość
Nioe myl ust z wargami pizy.Czy pizą można konsumować posiłki.