Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia ale jak

Polecane posty

Gość gość

Jesli dzienne to nie bedzie mowy o pracy, a zaoczne - nawet jesli praca bedzie to pieniadze pójdą na samo czesne. A co z reszta? :(

Gość gość
To są jakieś ograniczenia wiekowe na studia dzienne?

Gość gość
Istnieją kredyty studenckie na bardzo korzystnych warunkach. w każdym razie w Szkocji takie są, wiem bo mam taki kredyt. Mam 34 lata studiuję na ostatnim roku kursu w Edinburgh's College. (1 rok + potem 2 lata). za kilak tygodni zaczną się zajecia.

Gość gość
Mam 36 lata. Za miesiac zaczynam magisterskie studia dzienne w zakresie pracy socjalnej. Bede w sredniej wiekowej. Tu w UK cenia doswiadczenie zyciowe .

Jeżeli jest się przedsiębiorczym to można połączyć studia i pracę. Wybierz uczelnię, która ułatwia to swoim studentom. WSB chociażby ma tak skonstruowany system nauczania.

Gość gość
na dziennych też można pracować, jeśli się chce. serio. znam ludzi którzy sami się utrzymywali na dziennych.

Gość oewsb
Dzień dobry, @Calmi: Gratulujemy przedsiębiorczości! :) Możesz się z nami podzielić informacją na jakim kierunku studiujesze/studiowałaś i w której Wyższe Szkole Bankowej? Zachęcam naszych przyszłych jak i obecnych studentów do odwiedzenia Biura Karier WSB, w którym wspieramy naszych studentów właśnie pod kątem zawodowym. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia