Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella24

moj maluch nie chce jesc

Polecane posty

Gość bella24

Moj maluch ma prawie 9miesiecy Do nie dawna jadl wszystko co mu sie dalo Od jakiegos tyg je nieregularnie Pluje jedzeniem nawet ulubione dania Juz nie wiem co robic ;/ Prosze o rady

Gość bella24
Moze ktos mial podobna sytulacje z niejadkien

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj. Je tak od tygodnia a nie miesiecy. Ne umrze ci z glodu, byly straszne upaly,a moze zeby mu ida, sama zresz caly czas na potege ze wymagasz by on bez przerwy mial wielki apetyt?

Gość bella24
To nie jest normalne jesli dziecko zje przez dzien ok 200-300ml pozatym o5-6rano upalow nie ma I zrzuc troche z tonu

Gość gość
To moze jest jest chore ? U nas sa upaly i po 19 jest nawet 30 stopni. I mpj dwa razy starszy wypil na sniadanie 150 ml mleka, zjadl lyzke ryzu z jablkiem,pulpeta i pol ziemniaka,dwa male placuszki,i 200 ml mleka z.kasza na kolacje. To tez nie imponujace wartosci. A o 5-6 rano ma ci zjesc za caly dzien? No moj o 5-6 rano to spi. A pogoda jest ciezka caly czas,nie tylko w samo poludnie. Do tego moga isc zeby. Wy na orawde chcielibyscie by dzieci nic nie robily tylko jadly i jadly.

Gość gość
A moja córka też w upały dużo mniej jadła, ale ona to zawsze niejadek. Dosłownie nic. I jak miała 9 miesięcy to pojechałam z nią nad morze. I matko co to było... Nic nie chciała zjeść, jadła bardzo mało ale ja się nie przejmowałam, bo chora nie była, tylko nie miała potrzeby jedzenia. Pluła gdzie popadnie. Aż w końcu jej tata kupił węgorza i my sobie tak jedliśmy tego węgorza, a ona się tak patrzyła i nie wiem czy sie powinno ale daliśmy jej taki maluteńki kawałeczek, zrobiła takie duże oczy i połknęła. I jej trochę tego węgorza jeszcze daliśmy. To był jeden jedyny raz gdy tak jadła.

Gość gość
Moja ma 8 mies od 3 tug tych upałów mleka nie pije wogole. Zje 2*100 ml kleiku z mlekiem plus owoc, 150 ml zupy, 60 ml jogurtu. To wszystko i ja jej nie zmuszam sama nie mam apetytu przez te upały a co dopiero tali maluchy. Z głodu wam nie umrą jeszcze się dziecko samo nie zaglodzilo higdy

Gość bella24
Nie chodzi mi o to zeby o 5-6 rano zjadlo na caly dzien Ale wtedy jest jeszcze chlodno Nie oczekuje ze zje bog wie ile jak sa uupaly bo sama nie mam apetytu P.od wegorza Nasz maluszek tez juz w malutkich kawaleczkach je prawie wszystko byle nie przesadzac z iloscia

Gość gość
Wiesz moja córka to oprócz tego węgorza chyba nic nie chciała jeść. Czasem jakąś perliczkę, króliczka a tak to bardzo maluteńko. Ale taka jej natura, nic nie poradzę. Do tej pory mało je, boję się że w jakąś chorobę wpadnie, ale nie chce jej zmuszać, tylko staram się robić to co lubi

Gość gość
Z głodu nie umrze. Widać nie jest głodny. Jeśli pije to wszystko jest ok.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi Temat uwazam za zakonczony