Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Merumeru

Czy da sie naprawi膰 cere?

Polecane posty

Go艣膰 Merumeru

Witam .Mam dopiero 16 lat i moje cera jest straszna :(.Co prawda pryszcze mam tylko od czasu do czasu ale mam straszny problem z kolorytmem jestem jaka艣 czerwono-偶贸艂ta zupe艂nie inna ni偶 na szyi ;-;. I w dodatku mam na policzkach i pod oczami jakie艣 dziurki(?) kt贸re nie pozwalaj膮 mojej twarzy by膰 g艂adk膮 ;(.Kupuje te kremy co ludzie polecaj膮 itd ale nic nie dzia艂a tylko trac臋 moje pieni膮dze ,kt贸rych jest ma艂o.By艂am u dermatologa i tylko mi poleci艂 jaki艣 p艂yn do przemywania sk贸ry.. kt贸rego efekt贸w oczywi艣cie te偶 nie wida膰. Mo偶e to dziwne ale czasem mam ochot臋 si臋 zabi膰 :/ wiem ,偶e to TYLKO wygl膮d ale my艣le ,偶e jednak wygl膮d u kobiety jest bardzo wa偶ny dla spo艂ecze艅stwa :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Poczytaj sobie forum Laboratorium Urody, zidentyfikujesz i problemy, i dowiesz si臋, jak sobie z nimi radzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej wybierz si臋 do kosmetologa. Nie s艂uchaj rad kogo艣 kto nie widzi Twojej cery. Kosmetolog dobierze soecjalnie dla Ciebie zabiegi piel臋gnacyjne i kosmetyki do piel臋gnacji domowej. Wiadomo, 偶e problem nie zniknie po pierwszym zabiegu, musisz by膰 wytrwa艂a i zdyscyplinowana. W wielu gabinetach wizyta konsultacyjna jest bezp艂atna. Mo偶esz te偶 poszuka膰 gabinetu w kt贸rym dodatkowo sk贸ra zostanie przebadana analizerem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina2379
a u偶ywam kremu wg receptury ajurwedyjskiej "krem Kailas na problemy sk贸rne"- wykonany jest z zi贸艂 himalajskich- dzia艂a bardz dobrze na wypryski i przebarwienia. Kupilam go w www.zielonysklep.com ale wiem 偶e tez jest dostepny na allegro. Ma przystepna cen臋 pami臋tam 偶e zap艂aci艂am ok 24 z艂. Jest w pe艂ni naturalny, bez dodatk贸w chemii czy barapen贸w.Czy macie jeszce jaki艣 inne pomys艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kr贸tko i na temat, zamiast wydawa膰 krocie na nieskuteczne kremy id藕 do lekarza medycyny estetycznej, zaleci konkretn膮 kuracj臋 podejrzewam 偶e potrzebujesz serii zabieg贸w z kwasami, ale to dopiero na jesieni, latem nie mo偶na ich wykonywa膰 poza tym powinna艣 i艣膰 do ginekologa i zbada膰 hormony bo to one prawdopodobnie s膮 przyczyn膮 problem贸w co do roszerzonych por贸w sk贸ry, s膮 specjalne kremy kt贸re je zmniejszaj膮 (tak偶e z 艂agodnymi kwasmi)

Udost臋pnij ten post

najlepiej od razu uda膰 si臋 do lekarza - nie zniszczy ci cery a da konkretne preparaty. jesli chodzi o pory to tak jw s膮 r贸偶ne kremy piel臋gnujace. ja uzywam na co dzien kosmetykow z bielendy i sobie chwale. wcale nie trzeba wydawac milionow na pielegnacje twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G000wna u偶ywasz, spamerko! A milion贸w to ty na pewno nie masz, ile dostajesz za taki jeden debilnie reklamowy wpis, 10 groszy? :o

Udost臋pnij ten post

trzeba tez dzia艂ac od 艣rodka. i zmniejszy膰 ilo艣膰 zjadanych s艂odyczy, co nie znaczy, 偶e ca艂kowicie z nich zrezygnowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Miranda90 lekarz Ci poleci艂 bielend臋??? I od kiedy lekarz si臋 zna na kosmetykach. Od znajomo艣ci sk艂adu kosmetykow i ich stosowania jest kosmetolog. Poza tym kosmetolog zna si臋 na problemach sk贸ry i potrafi doradzic odpowiednie preparaty i zabiegi na podstawie badania skory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dermatolog= przepisywanie wszystkich mo偶liwych lek贸w, mo偶e jakis w koncu zadzia艂a. Kosmetolog = dob贸r kosmetyk贸w do potrzeb sk贸ry. Wyb贸r nale偶y do ciebie :)

Udost臋pnij ten post

jesli masz problem z kolorytem to wed艂ug mnie kosmetyki Ci nie pomoga, zacznij je艣膰 owoce. zim膮 jad艂am bardzo du偶o kiwi i sk贸ra nabrala swiezego promiennego jasnego kolorku :) a teraz jem du偶o bor贸wek i widze ze skora tez ma lepszy kolor! najprostsze rozwiazania sa najlepsze :)

Udost臋pnij ten post

Je艣li nie jeste艣 zadowolona z decyzji dermatologa, udaj si臋 do innego i por贸wnaj ich diagnozy. Mo偶esz r贸wnie偶 uda膰 si臋 do profesjonalnego gabinetu kosmetycznego, gdzie zostan膮 dobrane odpowiednie zabiegi do Twojego problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Wercia
Przede wszystkim - to musi troch臋 potrwa膰 je艣li problem chcesz na sta艂e wyeliminowa膰 - u mnie to trwa艂o kilka tygodni, korzysta艂am z IQFACE, sk贸ra poprawia艂a si臋 stopniowo, z czasem wszystko powr贸ci艂o do normalno艣ci. Ju偶 po kilku dniach by艂o wida膰 spor膮 popraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamiast kremu stosuj na noc olej kokosowy. Dzia艂a przeciwtr膮dzikowo, przeciwbakteryjnie a jednocze艣nie 艣wietnie regeneruje sk贸wr臋, wyg艂adza j膮 i nadaje pi臋kny koloryt. Ja stosuj臋 od kulku tygodni i jest rewelacja, polecam Ci ten http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/

Udost臋pnij ten post

sprobuj krem Boro Plus -jet kremem z zi贸艂 himalajskich bez chemii- dostepny w sieci, w zwyk艂ych drogeriach raczej nie widzialam, sprawd藕 w sieci, dobry dla dzieci, dobry na wszytko- tradzik, skaleczenia, oparzenia uk膮szenia

Udost臋pnij ten post

sprobuj krem Boro Plus -jet kremem z zi贸艂 himalajskich bez chemii- dostepny w sieci, w zwyk艂ych drogeriach raczej nie widzialam, sprawd藕 w sieci, dobry dla dzieci, dobry na wszytko- tradzik, skaleczenia, oparzenia uk膮szenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz spr贸bowa膰 jakich艣 dermokosmetyk贸w (w aptece http://www.aptekamirowska.pl/ maj膮 bardzo duzy wyb贸r), albo suplement贸w diety, kt贸re poprawi膮 koloryt sk贸ry, roz艣wietl膮 j膮 i rozja艣ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Deromokosmetyki kupione w aptece (http://aptekapultusk.pl/), do tego jak masz fundusze to mozesz zainwestowa膰 w oczyszczanie twarzy.

Udost臋pnij ten post