Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fassolka

Czy wyjawić jej prawde?

Polecane posty

Gość fassolka

Cześć,słuchajcie mam pytanie Czy według was żona faceta który ją zdradza i będzie miał dziecko z kochanką powinna sie o tym dowiedzieć od niej?? Dodam że umył ręce od dziecka.........

Gość gość
pewnie jakis norek z szamba :D bo kazdy normalny chce byc ojcem dla wlasnego dziecka, powiedz jej

Gość gość
Żona jak najbardziej. Po co ma utrzymywać dalej takiego dziecioroba. Dowal jej z grubej rury. Ale, w pierwszej kolejności jemu!! Żona zawsze powinna wiedzieć jakiego ma męża. Jak nie wie, to efekty są takie jak u Ciebie. No ale tak szczerze, to za co chcesz go ukarać? Przecież on nie pieprzył się z Tobą bez zezwolenia z Twojej strony. "Umył" ręce od Twojego i pewnie polazł robić dalej.

Gość gość
tak, wyjawić jej. A tak w ogóle to dobrze cię potraktował ku\rvo, na co liczyłaś? Mało wolnych facetów że do wyra zonatemu musialas wskakiwac i jeszcze myslalas, że go na dziecko zlapiesz? haha no nie udalo sie ladacznico, jak mi przykro :) i teraz worze na spe\rmę bedziesz sie mscic, bo cie olał? dobrze zrobil i tak w ogole to jestescie oboje siebie warci, szkoda tylko zony

Gość gość
haa spuciles sie biedaku ? popatrz jaki :D psychol ,spierdalaj spermo :D

Gość gość
Szkoda że mamy sierpień, gdyby to był luty odczekałabym do walentynek i wysłałabym jej list, bo chyba w oczy nie chcesz jej tego powiedzieć?

Gość gość
gość dziś wiesz co reprezentujesz takie dnoo i wodorosty jakiego swiat niewidział!!! A po drugie nie opisałam tu swojej sytuacji bagienniaku. Ale anonimowo to każdy w gębie mądry.

Gość gość
a czyją sytuację opisałaś i czy ona wie o tym?

Gość gość
Ja dobrze zrozumiałam że chodzi o osobę niezainteresowaną, więc wyślij jej list, bo nie wiesz jaka będzie jej reakcja

Gość fassolka
gość dziś Wiesz w oczy nie bo dzieli je jakies 700km może niecałe. Tylko pytanie czy ona ucierpi bardziej a on hmmm ..... to jest problem

Gość fassolka
gość dziś a czyją sytuację opisałaś i czy ona wie o tym? Opisuje tutaj sytuację w mojej rodzinie i szukam u was komentarzy bo niemam pojecia co poradzic takiej osobie?

Gość gość
ale masz patologiczno - łajdacką rodzinkę :D

Gość fassolka
gość dziś ale masz patologiczno - łajdacką rodzinkę Wiesz co twoje komentarze tak mnie obchodzą jak śnieg z tamtego roku buziaczki :)

Gość gość
gość dziś Wiesz w oczy nie bo dzieli je jakies 700km może niecałe. Tylko pytanie czy ona ucierpi bardziej a on hmmm ..... to jest problem to jak powiadomisz telefonicznie, mailowo czy smsem?

Gość gość
>>>>>>to jak powiadomisz telefonicznie, mailowo czy smsem?<<<< Anonim pewnie wyśle :D:D

Gość gość
Anonim pewnie wyśle smiech.gifsmiech.gif vvvvvvv i to pewnie w nocy żeby nikt nie widział :D:D:D:D:D

Gość fassolka
gość dziś Wydaje mi się że w grę wchodzi tylko list bo z tego co wiem ma jego adres domowy i firmowy....

Gość gość
fasolka to jak oni tą ciązę zrobili gdy tak daleko od siebie mieszkają? z listem może być problem bo to on może wyjąc go ze skrzynki i zniszczyć zaraz po przeczytaniu i jego żona o niczym się nie dowie

Gość fassolka
gość dziś fasolka to jak oni tą ciązę zrobili gdy tak daleko od siebie mieszkają? He he no ja już ci tego nie będę tłumaczyć :) A tak serio to on dwa razy w miesiacu przez rok do niej jezdził. A na początku ona.. mieszkała w jego mieście. A co do listu masz trochę rację ale e-maila do niej raczej nie ma.... :(

Gość gość
a nr telefonu ma do zony?

Gość fassolka
gość dziś Chyba nie ...

Gość gość
Niech wyśle polecony do jego żony. Będzie musiała osobiście odebrać.

Gość gość
Miałas odwage pieprzyć sie z żonatym. Miej odwagę teraz spotkać się z jego zoną i jej to wyznać. I tak predzej czy pozniej sie dowie, bo chyba chcesz alimwentów orawda ?

Gość fassolka
gość dziś Miałas odwage pieprzyć sie z żonatym. Miej odwagę teraz spotkać się z jego zoną i jej to wyznać. I tak predzej czy pozniej sie dowie, bo chyba chcesz alimwentów orawda ? Niezycze sobie takich słów!!! A po drugie ta dziewczyna zarabia tyle że w dupie ma jego alimenty jak cię to tak strasznie interesuje

Gość gość
To o co jej chodzi? Niech słodką tajemnicę zatrzyma dla siebie. Jak nogi rozkładała przed cudzym mężem to niech teraz sama poniesie konsekwencje własnych czynów.

Gość gość
Nawet jesli zarabia tyle, że nie potrzebuje to ojciec i tak powinien ponieść konsekwencje swoich czynów. Jesli Cie uraziło słowo "pieprzyć" to przepraszam. Ale na co liczyła ta dziewczyna ? że będa uprawiać sex, spotykać się, on wezmie rozwód z żoną (bo tak być moze jej mówił) i stworza cudowna rodzinke i beda zyli dlugo i szczęśliwie ? Niestety tak to nie działa... albo jest NAIWNA spotykała sie z nim i liczyła na coś więcej (a facet zadowolony, miał odskocznie i sobie za darmo pobzykał, teraz pewnie szuka kolejnej takiej) albo sama szukała tylko przyjemności i sexu (zeby urozmaicic zycie, tylko dlaczego sie nie zabezpieczała ? jesli nie planowała czegos powaznego z tym facetem i stworzenia z nim rodziny) Niestety tak to działa...

Gość gość
fassolka dziś Cześć,słuchajcie mam pytanie Czy według was żona faceta który ją zdradza i będzie miał dziecko z kochanką powinna sie o tym dowiedzieć od niej?? Dodam że umył ręce od dziecka......... x x dziwisz się? a który normalny facet chciałby mieć dziecko z dziffką?

Gość gość
gość dziś :) Człowieku co wy wszyscy tacy poukładani i tylko jechac po innych możecie!! A jaki normalny facet sypia z dziwkami ??? Czytaj forum od początku .........chociaz nie bo pewnie za długo skaładasz literki i tylko czasu ci starczyło na oczątek :D Do fassolka- tak czy siak wina jest po obu stronach i konsekwencje ponosicie oboje,a skoro móiwsz ze umył rece od dziecka to powiedz jej.. że alimenty musi płacic a kase to nawet na ciuchy moze wydac a co niech płaci jak chciał bzykac

Gość gość
Wyślij jej list polecony :) tylko szkoda że nie zobaczysz jego reakcji jak mu żona zrobi wpier.......ol w domu :D

Gość gość
Najbardziej pokrzywdzona to jest jego żona... Twoja koleżanka zrobiła tej kobiecie najwieksza krzywde jaka druga kobieta moze zrobić. Uprawiała z nim sex z premedytacja, swiadoma, że kogoś bardzo skrzywdzi i zniszczy komuś życie.