Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włosy u 40latki

Polecane posty

Gość gość

długie, puszczone luźno, bez stylizacji i farbowania, tak trochę "na topielicę" może być?

Gość gość
jeśli włosy w dobrym stanie i nie wyglądasz w takiej fryzurze jak dzidzia-piernik to czemu nie? :)

Gość gość
No dość dziwne, że w tym wieku bez stylizacji. To znaczy, że zero kontaktu z fryzjerem? Rozumiem, że własny kolor może być ładny, ale trzeba nadac temu jakiś kształt i wymodelować.

Gość gość
Długie jak najbardziej, ale naturalny kolorvw tym wieku nie jest super, są siwe nitki. Profesjonalna koloryzacja i subtelne nadanie kształtu. Sama mam długie, zrobione ombre (wygląda naturalnie) i wymodelowane ze wyglądają jakby same z sobie były takie piękne. Ale oczywiście mnóstwo kasy poszło na to, żeby tak wyglądały :-)

Gość gość
Nie muszą być siwe nitki. Mam 43 lata i jakoś siwych u siebie nie widzę. Ale podobnie jak Ty noszę długie i ombre :)

Gość Agata2379
Polecam serie kosmetyków które stosuje odkąd wróciłam z Indii. To aurwedyjska receptura- kosmetyki do włosów z serii Dabur. Zabieg wygląda tak że najpierw wcieram oleje w głowę tak jak robią to kobiety w Indiach, nastepnie używam szamponu z te serii. Lub uzywam szamponu a nastepnie maski. Zabieg z olejami stosuje raz w tygodniu- włosy sa błyszczące i nawilżone :) Kupuje oleje z czarnuszki a szampon z kokosem bądź serie z kaktusem.Oleje kupilam na www.zielonysklep.com ale tez są dostępne na allegro. Bardzo niska cena cos ok 12 zł

Gość gość
No to ci zazdroszce, bo ja mam siwe nitki od bardzo dawna i zawsze farbuje :-)

Gość gość
też 40cha i też mam długie włosy, jedyna różnica że od ponad 20 lat farbuję je na miodowy blond, siwych na razie nie mam