Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci utracone. Zapalacie im znicz 1 listopada?

Polecane posty

Gość gość

Poronilam kilka miesięcy temu w 8 tc. Moje dziecko nie ma grobu, pozostanie na zawsze w mojej pamięci i w moim sercu, ale chciałabym zapalić mu znicz 1 listopada. Czy jakieś mamy aniołków tez tak robią?

Gość gość
Dzień Dziecka Utraconego obchodzony jest co roku 15 października. Wejdz może na stronę dlaczego.org.pl do wiesz się więcej o spotkaniach, dniu dziecka utraconego itp. Ja od 4 lat chodze na spotkania w tym dniu ( stracilam córkę w 32 tygodniu). Piękne jest puszczanie balonów na część tych aniolkow

Gość gość
straciłam ciążę w 8 tygodniu, nie zapalam znicza, choć moje dziecko zawsze będzie w moim sercu i pamięci, czasami kiedy jestem u dziadków na grobie, odpalając znicz myślę że to trochę dla niego, ale nie robię tego specjalnie

Gość gość
Moj synek jest pochowany , 4 msc minęło od jego śmierci , ale poprzednią ciąze stracilam w 12 tyg . Dlatego zawsze jak chodze do synka zapalić znicz to myśle też o jego starszej/szym rodzenstwie .

Gość gość
Boże kochany :( aż mi się smutno zrobiło... jakie to musi być nieszczęście stracić 2 dzieci :( Malutkie aniołeczki :( Zawsze mnie przerażał widok małych grobów na cmentarzu, to takie przykre, takie niesprawiedliwe... te maleństwa nie zaznały w ogóle życia ziemskiego, nic nie zrobiły złego a musiały odejść.. życie jest tak cholernie niesprawiedliwe !!!!