Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gustaw12

Od roku szukam piosenki pomóżcie

Polecane posty

Najgorsze że wiem o niej bardzo malutko i znalezienie jej wydaje się graniczyć z cudem ale może akurat. No więc śpiewa ją kobieta z ładnym spokojnym głosem, w refrenie jest takie laj la la laj la la laj la la la la la la la albo naj na na... jedno z tych dwóch. Pamiętam że sam początek był jakby troche w stylu arash - boro boro (tylko początek) taki jakby egzotyczny. Dodam że przekopałem już chyba całe google i YT wpisując różne laj la la naj na na i niestety to żadna z tych które się pokazują. Jeśli komuś coś świta to bardzo prosze o pomoc. Dodam że piosenka jest naprawde zajebista.

Gość gość
ARASH feat Helena "Pure Love" mi się tylko z tym kojarzy te lalala

Gość gość
P******* cię? To nie to, chyba wyraźnie napisałem cymbale o co mi chodzi. Co za osioł.

Gość gość
ewa farna la la la laj :D

Gość gość
iwona wegrowska

Gość gość
no weź se zanuć do mikrofonu :D jest taki program przecież.

Gość gość
szła Maryna przez gaj -la la la laj

Gość gość
ja szukam piosenki od ponad 20 lat i nie potrafie nic o niej powiedzieć, jak byłam nastolatką młodziutką i byłam na wakacjach , pływałam na Omegach to ja często słyszałam faceci śpiewali chyba po angielsku , bardziej elektroniczna , dużo muzyki powtarzający się motyw refrenowy

Gość gość
angielsku , bardziej elektroniczna , dużo muzyki powtarzający się motyw refrenowy Nie wiesz o niej nic, tak można określić każdą piosenkę :O

Gość gość
w refrenie jest motyw klawisze muzyka, wiem że nic o niej nie wiem dlatego juz 20 lat nie moge znaleźć ale wiem że jest :)

Gość gość
Człowieku to wspaniale że od 20 lat szukasz piosenki ale bądź tak łaskaw i załóż sobie swój temat a nie zaśmiecaj czyjegoś