sanduciorba 0 Napisano Sierpień 6, 2014 Witam! Na poczatku lipca robilam to z chlopakiem bez zabezpieczenia . Chlopak nie jest pewny w 100% z reszta jak praktycznie kazdy chlopak czy nie doszlo do wytrysku . Kilka dni po strasznie źle się czulam , wiem że po kilku dniach nie powinno być zadnych objawow ale noo ... Mdlilo mnie , czulam że bierze mnie przeziebienie i odczuwalam dziwne uczucie w podbrzuszu . 21 lipca dostalam miesiaczke byla to na pewno miesiaczka nie plamienia . Jeśli dostalam okresu ciaza zostaje wykluczona prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 nie zawsze, ale w 95% tak. niektore kobiety maja podczas ciazy normalnie miesiaczke, lecz to rzadkosc, idz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanduciorba 0 Napisano Sierpień 6, 2014 Dziekuje . A jeszcze jedno liczylam sobie dni plodne i dzien w ktorym doszlo do stosunku byl dniem nie plodnym . Moim zdaniem nie ma mozliwosci zajscia w ciaze ale i tak obawiam się że jednak moze się okazac że jest to ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 6, 2014 Ciąża zawsze jest możliwa nawet mimo zabezpieczenia. I mylisz się że nie ma możliwości zajścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 Bzykać się nie boisz ,a z ciązy jesteś niezadowolona.To nie jest logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanduciorba 0 Napisano Sierpień 7, 2014 robilismy to bez zabezpieczenia wiedzac czym to moze się skonczyc także jeśli wpadlismy przyjmiemy to otwarcie :) wiadome że dziecko to obowiazekk ale jeśli się podjelo taka decyzje to trzeba teraz sobie z tym radzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanduciorba 0 Napisano Sierpień 7, 2014 A jeśli chlopak spuscil się na pochwe w dni plodne to mam miec jakies obawy ? Czytalam na internecie jedni pisali że nie mozliwe inni że mozliwe już sama nie wiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach