Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sanduciorba

mozliwa ciaza ?!!

Polecane posty

Witam! Na poczatku lipca robilam to z chlopakiem bez zabezpieczenia . Chlopak nie jest pewny w 100% z reszta jak praktycznie kazdy chlopak czy nie doszlo do wytrysku . Kilka dni po strasznie źle się czulam , wiem że po kilku dniach nie powinno być zadnych objawow ale noo ... Mdlilo mnie , czulam że bierze mnie przeziebienie i odczuwalam dziwne uczucie w podbrzuszu . 21 lipca dostalam miesiaczke byla to na pewno miesiaczka nie plamienia . Jeśli dostalam okresu ciaza zostaje wykluczona prawda ?

Gość gość
nie zawsze, ale w 95% tak. niektore kobiety maja podczas ciazy normalnie miesiaczke, lecz to rzadkosc, idz do ginekologa

Dziekuje . A jeszcze jedno liczylam sobie dni plodne i dzien w ktorym doszlo do stosunku byl dniem nie plodnym . Moim zdaniem nie ma mozliwosci zajscia w ciaze ale i tak obawiam się że jednak moze się okazac że jest to ciaza.

Ciąża zawsze jest możliwa nawet mimo zabezpieczenia. I mylisz się że nie ma możliwości zajścia.

Gość gość
Bzykać się nie boisz ,a z ciązy jesteś niezadowolona.To nie jest logiczne.

robilismy to bez zabezpieczenia wiedzac czym to moze się skonczyc także jeśli wpadlismy przyjmiemy to otwarcie :) wiadome że dziecko to obowiazekk ale jeśli się podjelo taka decyzje to trzeba teraz sobie z tym radzic.

A jeśli chlopak spuscil się na pochwe w dni plodne to mam miec jakies obawy ? Czytalam na internecie jedni pisali że nie mozliwe inni że mozliwe już sama nie wiem .