Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak zrobił mi krzywdę..

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe żeby chłopak kochając się ze mną nie chcący włożył nie tu gdzie trzeba ? Mój własnie tak twierdzil przepraszał że się pomylił, zrobił to w trakcie seksu mnie to strasznie zabolało aż odsunął się ode mnie po chwili jednak chciał wszystko dokończyć jakby w ogóle nie czuł że zrobił mi krzywdę.. obawiam się że zrobił to specjalnie ale nie chce sie przyznać... wszystko mnie boli, aż nie chce mi się iść z nim do łóżka co robić ?

Gość gość
też mu znienacka wsadź coś w o***t, niech poczuje co to za ból, zaręczam że mu się odechce takich zachowań

Gość gość
Powinnaś gdy Tobie przestanie boleć porozmawiac czy nie chcał by analnie wtedy zobaczysz czy chcial czy nie.Powiedz,ze nie powiniensam tego bez mojej wiedzy tego robić bo robi Ci krzywdę!Ja zawsze wczesniej przed analkiem robi mi lewatywe tyle,że widział podczas porodu i zwsze był i jest przy każdym badaniu ginekologicznym nawet na fotelu.Raz w miesiacu robimy analka mąż zaczyna od minetki potem dopochwowy i kończe lodzikiem gdy stanie robi analka bardzo delikatnie we mnie wchodzi a ma go mokrego więc jest delikatnie.A gdy ma wytrysk po dlugim czasie wtedy czuje ciepłą sperme i szczytuje również.

Gość gość
podbierz go ...nie rob wymowek tylko podbierz jak sie wygada ze tak chcial ...mozesz mu dac zjeby

Gość gość
to bardzo przyjemne, tylko że bez odpowiedniego przygotowania cholernie boli...

Gość gość
Powinnaś brac pod uwage całość współżycia seksualnego nie jedyny przypadek.Tylko,ze jest podstawa nie mozesz byc KRZYWDZONA podczas seksu i wogóle!!!