Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana1

Czy ja jestem nienormalna potrzebuje antykoncepcji a nie ufam ginekologom

Polecane posty

Gość zdegustowana1

Dlaczego? Bo chca przepisywac tabletki "na oko", bez badan, zapytani o koniecznosc badan odpowiadaja: "tylko wywiad". Wywiad tez jest marny. Co jeszcze slyszalam: "jak beda zle to bedziemy probowac inne", "przeciez tego sie nie bierze cale zycie! nie zawsze pani ma tego faceta". I jak tu sie zabezpieczac? To jest dla mnie powazna kwestia, bo jak czytam i slysze od kolezanek, jakie maja skutki uboczne po tabletkach, to wlos sie na glowie i nie tylko jeży ...

Gość gość
Nie ma skutków i nie słuchaj koleżanek.

Gość gość
Każdy lek może dawac skutki uboczne a nie sądze żeby nawet dało się zrobić badania które przewidza reakcje twojego organizmu na niektóre substancje czy hormony. Jeśli wiesz lepiej od lekarzy to zrób wszystkie badania prywatnie i idź wynikami.

Gość gość
A nie uwazacie, ze ci lekarze chca wepchnac byle lek, z ktorego maja profity? I czemu na ulicach tyle kobiet mlodych wyglada staro i sa grube? Mi sie wydaje , ze to przez hormony wlasnie.

Gość gość
Dlatego ja używam tylko gumek, nigdy nie bralam pigulek, mam 30l, jestem szczupla, nie mam zadnych problemow zdrowotnych i nie bede sobie rujnowac zdrowia zeby jakis doopek mogl mnie wygodnie posuwac, a jak gumka przeszkadza to won z lozka

Gość gość
Apropos gumek, to ja nie wiem, bo malo w tym temacie wiem, ale czy nie stresujesz sie , ze wpadniesz podczas gry wstepnej? bo facet moze sie przeciez otrzec o drogi rodne no i co? a gra wstepna w ubraniu to niezbyt. Ale ja podkreslam, ze malo wiem, w temacie i bardzo nie chce wpasc. A do tej gumki masz cyclotest?

Gość kubek z kawą
Łykam tabletki. 8 lat. Zero jakichkolwiek skutków ubocznych. Spokojny, niczym nieskrępowany seks o każdej porze dnia i nocy. Po ośmiu latach wazę tyle samo ile w dniu, w którym zaczęłam brać tabletki. Regularnie badam hormony.

Gość gość
Ale ja mamwyrazne zyly na nogach i fioletowe pajaczki, z reszta nie tylko na nogach, na dekolcie, biusce, czy to nie jest przeciwwskazanie? Bo zaden lekarz o to nie zapytal nawet :( A potem bedzie ups... zator/udar! :(

Gość gość
Nastepnemu powiem, nie bede liczyc juz na domysly itd, chociaz uwazam, ze to w wywiadzie powinno byc - takie pytanie. A tamci chcieli mi wcisnac yasminelle bo mieli dlugopisy i zegary na scianie z logiem tego produktu (obaj z luxmedu).

Gość gość
Bzykanie w gumie to tak jak pocałunek przez szybę.Ufając gumce ufasz zakładom oponiarskim i zakładom wukanizacyjnym?Zobacz jaki tam brud.

Gość gość
zmień ginekologa, jeśli jesteś z Warszawy polecam dr Andrzeja Nowakowskiego, jeśli nie popytaj przyjaciółki, niech polecą Ci swoich ginekologów, bo z Twoim ewidentnie jest coś nie tak!

Gość gość
kubek z kawa a jakie badania sobie robisz???