Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci też biorą narkotyki np marihuane, amfetamine ?

Polecane posty

Gość gość
Stwierdzam jedno niech sobie bierze, pali co chce ważne, żeby to nie skutkowało na całej reszcie i był tym samym człowiekiem a nie jakimś chodzącym bezmózgiem

Gość gość
@up frajerka... poczytaj trochę o narkotykach. mówię to ja, też miałam romanse przelotne z używkami. poczytaj o chorobach psychicznych wywołanych narkotykami. nie w necie - idź do biblioteki jakieś uniwersyteckiem i tam poszukaj.

Gość gość
W życiu by nikt nie powiedział że mój facet jest niedojrzały, niepoważny itp. Normalnie - dom, kobieta, dziecko, firma. A wieczorem myk na hamaczek pod jabłonkę i się odstresowuje. Ja piję kawkę i czytam forum - nie wiem co gorzej lasuje mózg marihuana czy kafeteria :)

Gość gość
Kobiety leca na alkoholikow i cpunow.

Gość gość
moj niech sobie bierze co chce, ale te krokodyle.. na to juz nie moge dac mu przyzwolenia, jak chcial wąchać powietrze, z bitej śmkietany pozwolilam, jak żarl szyszki bielunia pozwolila, ale to juz chyba za wiele.. czy ktoś tak miał?

Gość gość
o k****** HAHAHAHA. widzę, że zebrała się tu grupa profesorów medycyny, rozsztrzygajaca i oceniająca jak ten arbiter elegantiaris nie przymierzając, czy narkotyki powodują choroby psychiczne, jeśli tak to jakie, czym jest uzależnienie i generalnie rozkładająca temat na czynniki pierwsze :D. o lol. jedna idiotka wysyła kogoś do biblioteki, żeby poczytał książkę, inna osobę używającą marihuany bez mrugnięcia okiem nazywa ćpunem (dobrze, że nie brauniarzem od razu). inna piz. da uważa, że od miękkich do twardych narkotyków jest w zasadzie rzut beretem... używanie-nadużywanie/używanie szkodliwe-uzależnienie, trzy różne rzeczy, od konopii do heroiny są kilometry drogi podejmowanej z wyboru (co nie znaczy, że z pełną świadomością konsekwencji), substancje psych. generalnie słabo się lubią z ludźmi którzy mają problemy emocjonalne, zwykle pogarszają ich stan. narkotyki zmieniają chemię w mózgu (5ht,DA itp.) więc branie ich może odbić się na psychice. nie zawsze się odbija. czasem odbija się tym, którzy nie brali nic. co nie zmienia faktu, że to igranie z ogniem. nazywanie ludzi ktorzy biorą debilami-tanie. patologia nie przebiera, niestety. natomiast to nie narktotyki są problemem, a ludzie podejmujący złe decyzje albo niemierzący siły na zamiary. to nie jest zabawa dla dzieci.

Gość gość
Kobiety kochaja cpaczy i alkoholikow brawo rosnie nam fajne pokolenie kobiet. Rodzina polska upada

Gość malutkiesloneczko
Mój chłopak miał bardzo duży problem z narkotykami, na początku palił okazjonalnie marihuane, później brał czasami lsd, później amfetamina no i najgorze, bo później sięgnął po heroinę :( jego rodzice byli załamani, ja też, nie wiedzieliśmy co robić. Wysłali go do wolmedu, ja nie wierzyłam, ze to coś da, on jesto kropnie uparty, ale na całe szczeście pomogli mu tam i jest taki jak go poznałąm - czuły i kochany. Planujemy razem zamieszkać i bardzo się cieszę, że znowu jest szczęśliwy i nie zadaje się z tym beznadziejnym towarzystwem.

Gość czlowieczek1987
Akurat opisałem ze dzis zorietowalem sie ze mam problem juz raczej w innym watku Kopia dla was

Gość czlowieczek1987
To moze i ja opowiem co ciekawego mnoe z wladkiem laczy. Mam 28 lat. Dziecistwo nie nalezalo do lekkich gdyz moja mama jest przewlekle chora i od 15 roku zycia musialem uczyc sie i pracowac by starczalo na leczenie mamy. Ale wtedy bylem mimo to wszystko calkowitym przeciwnikiem wszelkich dragow. Gdy mialem kolo 20 lat spotkalem sie z wladkiem na domowce u znajomego, jednak nie z wlasnych checi, zostalo mi dolozone do drinka (w dodatku zmieszane z pigulami) ale nie podobal mi sie efekt ani nic mi sie nie podobalo a nastepny dzien upewnil mnie ze to nie dla mnie, tym bardziej zr przepilem to.gdy mialem 23 lata dalem sie skusic na imprezie gdy bylem napruty jak szpadel by postawic sie na nogi. To byly poerwsze moje miesiace w londynie bylem sam nie mialem nikogo, tylko lokatorow ktorzy lubili ten temat i robili to bardzo często. Ja nie moglem ze wzgledu na prace z taka czestotliwoscia jak oni tego robic bo mialem za odpowiedzialne stanowisko by przyjsc pijanym czy naszuranym. Ale czasem yrafial wolne to nadrabialem iloscia 4 moje spotkanie sam 3 sztuki zrobilem i nawet zwaly nie mialem nastepnego dnia. Naszczescie poznalem dziewczyne przed ktora bylo mi wstyd i 2 i pol roku nic nie tknolem lecz z dziewczyns sie rozstalem i w lutym zeszlego roku przenioslem sie do niemiec. W listopadzie znow kontakt sie nawiazal i extremalna ilosc za jednym zamacham 5 g przez noc. Potem tez byl brak zwaly poza nastepna noca nie przespana objawów ubocznych byl brak. Ale od grudnia zaczolem brac nie wielkie ilosci ale experymentowac z rym co mozna i czesto powtarzac. W polowie grudnia stwierdzilem ze zmienie prace(zreszta nie tak zupelnie sam z wkasnej woli. Zaprzyjaznilem sie z sasiadka mezatka i gdy bylem u nich w domu uslyszalem ze on js bije i sie wtracilem ) i tu soe sytuacja rozkreca bo jej maz siedzi my jestesmy razem wiec aby jak to mowie moc wszystko ogarnac zamowilem se 10 gram dokladnie 17 grudnia pierwszy dzien szal pol wora i przeprowadzka na 2 koniec niemiec mogl bym na pieszo isc reszta zostala gleboko schowana gdyz znow brak kontaktu i wigilie okazalo sie ze jesli nie zabierze dzieci natychmiast to osoba z zemsty za to ze sadysta siedzi bedzie starac sie jej odebrac. Decyzja byla szybka jedz no a ja w wigilie zostalem sam z ladnym workiem ale delikatnie bo juz przed polnoca wracali to delikatnie tylko z rana by funkcjonowac w 1 dzien swiat i wieczorem pojsc spac. W nowy rok wlasciciel nas odwiedzil i kazal sie wyprowadzac szukac innego lokum.Do 5 stycznia towaru zabraklo. Co 2 noc na minimalnej ilosci by miec sile by nie spac tylko. Sie skonczyl i kontaktu nie mialem skad nawiazac. W dodatku stalo sie tak ze musielismy na jakis czas zamieszkac osobno(tu sie nie bede zaglebial czemu) nie przez wlada bo wiedziaka zawsze gdy bralem nie ukrywalem tego.zostalem sam z przeprowadzka swoich rzeczy jej i maluchow.bez towaru nie do ogarniecia w ciagu 2 dni bo tyle zostalo do terminu na ktory zadeklarowalem sie wyprowadzic. Bez towaru nie da rady. Bum metro na centrum. Niestety szmat nie bylo tylko trawa i koks no to bum koksik. Wole fete dluzej dziala tanio i czuj**ardziej jej dzialanie koks odpada. Juz wszystko szlo wsrod naszych problemow z jej rozwodem moim brakiem roboty brakiem ubezpieczenia dzieci i mieszkaniem osobno. Ale brak namiarow brak fety. Az do tej soboty gdy odwiedzili mnie koledzy i wypilismy zbyt duzo przed wyjsciem z domu pach dwozec wyrywkowa osoba jest ma namiary na goscia szybko igarnieta jedyneczka jeden z kolegow sie skusil na kreseczke ja tez i to nie zbyt wielka bo rozwialo mi pol. I powiedzial ze fajny efekt jest jak sie laczy z wiagra ktora mial z zanadrzu. Bum efekt cudo nie maleje ptak czukesz napiecie sexualne cala faza przyjemniejsza kazdy dotyk odczuwasz jak najwiekrze pieszczoty impreza do 10 rano wrocilismy 30 minut dalem rade zasnac. I na zmeczenie dokonczykem sam woreczek. Wczoraj przyplyw gotowki sam siedze zadnych planow na dzis jede na piwo na miasto pach udalo sie przypadkiem dorwac zamiennik wiagry. No ale zaczelo meczyc zmeczenie gdy z niedz na pon nie spalem ani chwili. 2 noc nie moge spac sil brak. Ale po sobocie jest skad zdobyc telefon szybki ogar i 15 po drugiej piekne kreski juz widnialy. (Towar mocny ale w nos strasznie drapie) bum mam pennagre. Boze to leprze niz z wiagra. Cudownie sie czuje. 6 godz poprawka bombka. 11 godz keseczka male ilosci by na wieczor isc spac. 13 trzeba wyjsc sil brak mialem dzis nic nie brac mimo iz jeszcze zostalo. uzylem penagry bum troszke postawilo. Idziemy nie jest zle .zalatwilem co mialem wracam zmula czuje ze zaraz polece na cycki po czym mysl nie bo sie na dragu zatrzymam. Juz wiedzialem do domu i bombka bylo kolo 15 ilosc mibimalna bo znalazlem wage wspollokatora do tego robie 0.15 ok sorawdzam co mi zostalo a tam jeszcze ponad gram gdzie to byla 1 a wiekrzosc użyłem dobry dil spoko i teraz siedze zawieszony w pol niby faza niby zwala popijam piwo z tempem 1 na 4 godziny i ni to spac ni to dzualac mysle ze chwile poczekam znow malenstwo dobije. Konczyny drentwieja w oczach ze zmeczenia sie mieni. Wiem ze dzis musze to przerwac na jakis czas bo nie wierze bym przestal calkiem. To pierwszy moj maraton wczesniej zawsze jedna noc i tyle . Watpie bym przestal bo dzieki temu uciekam od wszystkich problemow ktorych mam mase. Dlatego usunolem kontakt z telefonu i mysle nad zakonczeniem tego co mam isc do skepu po wodke i zapic. A zjazd mialem tylko wtedy co mi wsypano tak nie odczuwalem ich.brak towaru i kontaktu da mi minimum 2 tyg wstrzymania. I pierwszy raz kobiecie nie powiedzialem ze biore tylko splawilem ja dzis ze zle sie czuje ide spac niech nie przyjezdza. Nie wie nic od soboty o tym ze temat jakis jest. A i ostatni posilek jadlem w sob o 16. A tak trawa palilem nie podchodzi(wbija w fotel koncze impreze) koks zawysoks cena za krotkie działanie dziwne uczucie (moze za duzo na pierwszy raz wziolem bo nie moglem sie ruszyc a podzielilem jeden a 2 porcje) ale 30 min znika. Fajki pale czasem 3 paczki dziennie piwo bez szesciopaka dzien to nie dzien. Za to wodka potrafi i pol roku stac nie tknieta nawet gdy sie zdazy ze powa mi zabraknie. Innych dragow nie probowalem. A kawa jest ciekawa gdy mam wolne moge se na piwo z rana pozwolic to nie pijam. W innym wypadku pije miedzy 8 a 11 kawami.sory za dlugi tekst ale ppdpiety ciagle jestem