Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak będę miała SYNA

Polecane posty

Gość gość

przeczucie mnie myliło, chciałąm córkę a tu będzie drugi syn:) no nic i tak będę kochała go ponad życie, będą dwa łobuzy w domu będzie miał na imię Maksymilian Mikołaj, ładnie?

Gość gość
Ładnie, gratuluję :) Ja też na początku byłam nastawiona na córkę, a urodził się syn i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :)

Gość gość
a mój lekarz podobno się nie myli ale kto wie:) imienia dla córki nie mam ale może Jagoda:) albo Julita

Gość gość
a jak Twój ma na imię?

Gość gość
Mój syn ma na imię Artur. dla dziewczynki mielibyśmy problem, bo nic nam się nie podobało :P

Gość gość
To wspaniałe że będą synowie w domu :) Ja chciałam mieć synka, a urodziła mi się córeczka.zdecydowamie córeczka tatusia hahah ale i tak ją bardzo kocham. Teraz mam córkę i adoptowanego syna. Przy dwójce zostaję. Chciałabym mieć więcej dzieci, ale niebyłabym w stanie każdemu poświęcać tyle czasu :(

Gość gość
ładnie:)a z jakiego jest miesiaca mój pierwszy z lipaca, ten bedzie ze stycznia

Gość gość
Ja tez mam synka,od poczecia czulam ze to chlopak,nie wiem czemu chyba taki mocny instynkt.Nawet mój lekarz mówil skąd ta pewność te to chłopak ( bo caly czas mowilam "on" ) i na usg rozstawil nogi i wyszedl siusiak jak byk :) teraz lazi po mnie mój maly szkrab,pewnie jakby to byla dziewczynka to tez tak kochala,wazne ze zdrowe i dobrze sie rozwija :) ladne imiona,mój to Filipek

Gość gość
Nam za niecały miesiąc również urodzi się drugi syn :-)

Gość gość
to duzo tych chłopców wokolo:) fajnie

Gość viva86
ja mam wizytę w sobotę i dowiem się kogo nosze pod sercem :) córka marzy o siostrze !!! boje się jej rozczarowania jak się okaże ,że to chłopczyk, ale wtedy to mąż będzie szczęśliwy ;)