Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku biorę tabletki anty Kontracept, sumiennie i skrupulatnie. Mój ostatni stosunek miał miejsce 25 lipca. W tym czasie zażywałam również tabletki. W nocy 27 lipca nastąpiły u mnie g***towne wymioty. Obawiając się, że tabletka się nie wchłonęła, a był to 3 tydz. ich przyjmowania w tym cyklu, postąpiłam tak jak napisane w ulotce. Odstawiłam je, po 4 dniach tak jak zwykle nastąpiło krwawienie z odstawienia, a ja po 6 dniach przerwy zaczęła przyjmować nowe opakowanie Kontraceptu. Dziś jest 6 dzień nowego opakowania. Czuję się fatalnie, cały czas chce mi się spać, pobolewa mnie lewy jajnik i mam chyba wszystkie w kręcone sobie objawy ciąży. To może być faktycznie ciąża mimo wystąpienia tego krwawienia czy po prostu rozregulowałam sobie cykl tymi hormonami? Proszę, pomóżcie :-) Robić test ciążowy?

ja bym zrobila test bo z antykoncepcja wiadomo jak jest ;)

Gość gość
A krawienie z odstawienia nie jest gwarancją ciąży?

Gość gość
Tfu, miało być brakiem ciąży :-)

Gość gość
nie jestes w ciazy, kontracept to nie za dobre tabletki. Są tanie, ale ja czułam sie po nich fatalnie. Wymioty itd...

Gość gość
No właśnie chyba czas je zmienić, bo zrobiłam się strasznie nerwowa i zdarzają mi się coraz częściej wymioty....