Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet WODZI MNIE WZROKIEM od góry do doły podczas rozmowy, co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Czy to znaczy ze mu sie podobam? Ja mam faceta on o tym wie ale jak sie spotykamy i rozmawiamy to on wodzi mnie bez skrępowania wzrokiem od stóp do głowy. A może to nic nie znaczy a ja sobie wkręcam?

Gość gość
A może są faceci którzy tak poprostu robią, bez żadnej przyczyny?

Gość gość
to znaczy że facet jest prostakiem i chamem.To znaczy!

Gość gość
powiem Ci, że są tacy ludzie, którzy lukają z góry na dół i to nie zależnie od płci, bo są mega wścibscy. Aczkolwiek może mu się podobasz :)

Gość gość
To nie jest prostak, bo to wykształcony kulturalny chłopak. Mi to wcale nie przeszkadza, nawet mi sie podoba ale zastanawiam się czy takie wodzenie wzrokiem od góry do dołu cos wogole znaczy?Czy po dziewczynie która by mu się nie podobała to też by tak wodził wzrokiem?

Gość gość
I to nie tak że gapi sie na cycki czy pupę, on po porstu podczas rozmowy patrzy się w oczy ale od czasu do czasu ogląda jakby moją całą sylwetkę....Nigdy nie skupił się na biuscie ale widze ze schodzi i dłużej wpatruje sie w moje nogi ( mimo że mam spodnie)

Gość gość
Czy to cos wogole znaczy czy ja głupia sobie cos wkręcam? Nie ukrywam że on bardzo mi się podoba i rozmawia nam się swietnie.

Gość gość
podobasz mu sie

Gość gość
Podziwia Twoje piękno i chce Cie w******** a Ty z nim ****** się nie chcesz! Teraz zapłodnienia i małzeństwa wyszły z mody! Wieś się żeni i plebs und pospólstwo and motłoch i parobasy systemowe!

Gość gość
Z jednej strony trochę mnie to krępuje ale z drugiej nakręca i przez to jego zachowanie zaczynem się zastanawiać czy on czasem nie flirtuje ze mną

Gość gość
moim zdaniem robi tak facet gdy kobieta go kręci wiec napewno mu się podobasz

Gość gość
chce cie w******** aty juz podjarana , ajka zakochany to patrzy w oczykretynko a ,potem bedzie pomocy jestem w ciazy , temat na topie akurat juz chyb 43 ostatnio

Gość gość
coś takiego w sieci wyczytałam "Jeśli mężczyzna lustruje cię z góry na dół, najpierw oczy, potem usta i podbródek, wreszcie stopy i ponownie patrzy ci w oczy, jest już prawie twój. W sytuacji jeden na jeden mężczyźni zwykle robią to bardzo szybko, żeby nie sprawić wrażenia nachalnych czy źle wychowanych."

Gość gość
Mam nadzieję że nie masz racji i nie chce mnie tylko w******** dla mnie to miłe chociaż powiem że wcześniej się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
jakie kretynskie zachowanie! jak sie z kims rozmawia to sie patrzy na twarz, oczy a nie obcina od gory do dolu. Mnie by to w*****alo.

Gość gość
Nie masz racji, to jest naprawdę miłe. Co innego jak ktos wpatruje się w twój biust i tyłek to wtedy wiadomo odrazu o co facetowi chodzi. Ale on ani razu nie zatrzymał wzroku na moim biuscie,patrzył jakby na całą moja sylwetkę więc co w tym złego???

Gość gość
podobasz mu się:-)

Gość gość
Chce sie z toba rypac ja zawsze tak skanuje laske jak mnie kreci do tego dochodzi jeszcze odpowiednie spojrzenie i usmich sporo mowiacy o tym co wlasnie mysle

Gość gość
gość 14:04 Takich jak ty to spuszczam odrazu po drucie. Byłam na kilku randkach z takimi cwaniakami i taki wzrok, usmieszek i gapienie się w biust to coś okropnego. On to robi inaczej, tak jakby z podziwem. Nie wydaje mi się żeby chciał mnie wykorzsytać , tym bradziej że wei że jestem w zwiazku.

Gość gość
moim zdaniem cos jest na rzeczy

Gość gość
Chce cię puknąć

Gość gość
Up

Gość gość
No wlasnie co oznacza takie skanowanie?? bo mnie taki jeden obcina jak mysli ze nie widzę... gdy spojrze od razu przerzuca wzrok na cos co jest obok mnie i tak caly czas...dawalam mu do zrozumienia ze widze no ale nie załapał :D Trudno...w kazdym razie... ja tam nie dostrzegam jakiegos podziwu czy cos. Jak rozmawiamy to patrzy na twarz , jest spokojny, moze troche wpatrzony, ale ogolnie jest mily i zachowuje sie czule w stosunku do mnie. Co to oznacza?

Gość gość
Tzn ze nie umie sie zachować Kretyni też mnie tak obcinaja wzrokiem On chce cię wyroochac

Gość gość
Nie umie się zachować