Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littleblonde93

Nieplanowany finał i strach

Polecane posty

Witam, Ostatnio spotykałam się z facetem i po kilku miesiącach znajomości wylądowaliśmy w łóżku. Dodam że wcześniej nasze relacje nie wykraczały poza przyjaźń bo on ma żonę. Jednak tydzień temu w piątek nas poniosło i kochaliśmy się. Jednak kiedy zakładał gumkę to od razu opadał i nie mógł wejść. Zrobiliśmy jeszcze dwa podejscia i to samo. Kiedy juz mieliśmy dać sobie spokój to zaczął mnie znowu szaleńczo rozbierać położył mnie na łóżku położył się na mnie i wtedy mimowolnie penis wszedł we mnie. Zrobił raptem dwa pchnięcia i doszedł z tym że we mnie i bez prezerwatywy. Teraz się obawiam że mogę być w ciąży.

Gość gość
skoro doszedł w środku to jak najbardziej mogłaś zajść w ciążę jeśli to były dni płodne.

Gość gość
a tam drugi dzień -to plemniki już dawno pomknęły do jajowodów na spotkanie z jajeczkiem wiec co im tam plamienie miało przeszkodzić'?

Gość gość
a czemu nie wzięłaś tabletki po?

Gość gość
teraz to już za późno -minęło zbyt wiele czasu aby tabletki 72godz. po zadziałały. A to były twoje dni płodne? Kiedy masz mieć okres?

Gość gość
To najlepszy moment na zapłodnienie.To pewna ciążą .

Gość gość
Teraz to tylko zwykła skrobanka i to nie w Polsce.Ile ty masz lat popularna "Q"

Wiem, że łatwo innym jest oceniać i teraz by tylko pisali że trzeba było myśleć przed. Ale czasu już nie cofne. Niczego bardziej nie żałuję. Ale tej ciąży nie chcę. Proszę pomóżcie ale nie złośliwie.

Gość gość
Dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania? Jakie tabletki poronne skoro nawet nie wiesz czy to ciąża? Odpowiedz na moje wcześniejsze pytania o dni płodne i okres.

Gość gość
20 lipca okres? Dziś mamy 08.08.

Gość gość
A czemu nie szłaś po tabletkę po skoro w pon. miałaś mieć dni płodne? Po tygodniu dpiero do ciebie dotarło co zrobiliście? A kiedy miałaś ost. okres?

Gość gość
najpierw się dowiedz czy faktycznie zaszłaś a potem będziesz myśleć co dalej. Chyba nie zamierzasz brać tabletek poronnych nawet nie wiedząc czy to ciąża? A jak długie masz cykle i czy regularne?

Właśnie dwa miesiące temu czekałam na okres 26 dni a miesiac temu pojawił się już po 22 dniach. Dodam że wcześniej były regularnie mimo że lecze się na tarczycę. W poniedziałek zamierzam zrobić test

Gość gość
zbyt wcześnie będzie. Najszybciej ok 14 dni po stosunku a jeszcze lepiej po terminie okresu.

Gość gość
moja droga -stosunek nie równa się zapłodnienie więc testu nie ma sensu tak wcześnie robić -chyba że pójdziesz na test z krwi -beta hcg. Po 10 dniach od współżycia test nie jest wiarygodny.

Gość gość
i co robiłaś ten test?

Gość gość
Ale i tak to nie jest wiarygodne. Poczekaj do okresu i wtedy jeśli się nie pojawi zrób test.

Ale z drugiej strony jeśli bym była w ciąży to test po 10 dniach może już to wykryć. Naturalnie, poczekam do okresu i mam nadzieje, że się pojawi.

Gość gość
Jak sie robi za "Q" to trzeba się zabezpieczać pewnie.