Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DŻOANA90

DOBRY CZAS NA DRUGIE DZIECKO ...

Polecane posty

Gość DŻOANA90

Witam Mam takie pytanie Wraz z partnerem zastanawiamy się nad drugim dzieckiem (nasza córeczka ma obecnie 12 miesięcy) Czy to dobry czas na drugie dziecko? jaka różnica wieku jest między waszymi dziećmi? Pozdrawiam

Moim zdaniem to dobra różnica:-) . byłaby taka jak miedzy mną a moja siostra super się dogadujemy. Sama mam na razie jedno dziecko po CC i lekarz kazał niestety czekać dwa lata a sama chciałabym juz zajść z drugim żeby córka miała prawie rówieśnika w domu:-) ma niecałe 10 miesięcy.

Gość gość
3 lata jak dla mnie idealna różnica wieku. starsze było już bardziej samodzielne. A ja mogłam zająć się młodszy m. Dzieci po roku to nie dla mnie...jedno piszczy bo cos chce. drugie tez....a tam.

ja mam koleżankę która tez twierdziła żebędzie miała rok po roku dzieci i wyszła różnica 18 miesięcy. Przez dwa lata miała przekichane jedno dziecko ryczało na rękach a drugie trzymając się nogi :/ 3 latka różnicy to chyba już ok.

Gość Grażyna maj
Moje dziecko ma 9 miesięcy i gdybym mogła, staralabym się o drugie. Ale tak jak erce, jestem po cesarce i muszę czekać.

Gość gość
2fN5iCrGDlmO87tZbIVOKTE2

Gość gość
U mnie podobny dylemat. Corka ma roczek (ja 34, takze nie mam juz duzo czasu), jestem po cc. Tak mysle zaczac sie starac sie kolo wakacji, od sierpnia, wtedy roznica bylaby 2,5 roku -jak myslicie?