Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaciergirl

depilacja facetów

Polecane posty

Gość glaciergirl

Cześć Kobietki ! długo namawiałam swojego męża żeby ogolił sobie mosznę i okolice fujarki, w końcu dzisiaj rano zrobił to sobie, zostawił sobie tylko pasek nad członkiem, jądra teraz są takie delikatne w dotyku, od razu mieliśmy seks, bardzo mnie podnieciły te uderzenia gładkich kulek o moją ci--kę i pu-kę, wzięłam je także między piersi, juz dawno tak nie szczytowałam, polecam wszystkim, obiecałam mu że taraz ja bedę regularnie mu depilowała narządy, a on że zajmie sie moim bikini, już mam mokro znowu na samą myśl, niestety mąż jest teraz w pracy, ale jak wróci to znowu bedziemy się kochać jak króliki

Gość gość
Ja tez lubie wydepilowanych tam facetow. Nie cierpie jak robie loda i jego wlosy lonowe mi do buzi wchodza fuj!

Gość gość
Brzydzą mnie wydepilowani faceci.

Gość gość
Ja tez lubie wydepilowanych. Mozna wtedy lizac jajka.

Gość włosy or not włosy
a co facet powinie depilować? mam włosy na klacie ramionach nogach jajkach w okolicach bikini i pod pachami. twarz gole co jeszcze

Gość glaciergirl
tak sie podjarałam że wsadziłam se jego moszne do dziury i skakałam jak oszalała, później ta mosznę ssałam ,ciućkałam aż się cała ośliniłam , w tym czasie włożył mi w picze swoją stopę