Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 rozdaje kasę za darmo, piszcie każdą osobę wspomogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 A ile możesz mi maksymalnie przelać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 Maksymalnie mogę przelać do 5 tyś:). każdej osobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marylin Monroee 0 Napisano Sierpień 7, 2014 a ja nie chce jest mi dobrze tak jak jest nie brakuje mi niczego a jak bym miała duzo kasy to bym szybko przytyła bo jadłabym cały czas lody i cukierki na zmianę z chipsami i ciastkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 O to ja chcem tak ze 3 wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 chcę a nie chcem jessssu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tood Napisano Sierpień 7, 2014 ja też poproszę możesz wysłać trzy razy. Będę ustawiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 chce odessac sobie tluszcz wstawic zabki ,zmniejszyc cyc pozycz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 Dobra nie ma problemu:) Mam kasy jak lodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 następny kurde. Co ci daje taka akcja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosccccc Napisano Sierpień 7, 2014 jak dajesz to mi tez by się przydała kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 29 bede ci Wdzieczna do konca zycia))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 ja chce tylko pozyczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 to co? podać numer konta czy wyślesz na paypala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marylin Monroee 0 Napisano Sierpień 7, 2014 pieniądze szczęścia nie dają... 100% bardziej wolałabym przeżyć coś miłego niż dostać od cb te parę tysi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćccccccccccc Napisano Sierpień 7, 2014 jak masz tak dużo to daj jakiemuś choremu dziecku na leczenie albo dziecią z rodzin wielodzietnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 Piszcie na jaki cel chce cię kasę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 jezeli sie zgadzasz mi pomoc w poprawie mojej brzydoty ubytkow przednich zebow strasznej nadwagi i wiszacego cyca to jak sie skontaktujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 wstyd ze mna wyjsc,taki ze mnie brzydal:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 zniknal milioner? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 Mogę przelać kasę najwyżej trzem osobom. Mój mail podaje poniżej agata78.1987@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćcccccccc Napisano Sierpień 7, 2014 pisac to kazdy sobie moze ze jest milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 to wymien te 3 osoby ,nadzieja matka glupich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 To nie żart, dla mnie 5 tyś. nie przedstawia żadnej wartości, może komuś się przydadzą te groszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 pokaz to uwierze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 Jasne. Osoba, która nie ma pojęcia o ortografii dorobiła się milionów. Ciekawe jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milioner29 Napisano Sierpień 7, 2014 Ale co mam pokazać? jeśli nie wierzysz to twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćccccc Napisano Sierpień 7, 2014 ja bym chciała dla swojej mamy, bo mi wystarcza na najpotrzebniejsze rzeczy dla mnie i moich synów ,a moja mama całe życie musiala liczyć się z każdym groszem wychowama nas a bylo nas 9. Dała nam wszystko miłość troskę wykształcenie i jestem jej za to wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 a nie lepiej pojechać do jakiegoś domu dziecka i np. zaserwować dzieciakom jakiś super sprzęt albo wypasione wakacje... milionerko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2014 Przelejesz trzem wybranym osobom, które wcisną najlepszą historyjkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach