Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile jest tutaj prawdy?

Polecane posty

Gość gość

Jak tam czytam wypowiedzi na forum to: 1) Srednia dlugosc czlonka Polaka to 17/19 cm. 2) Ludzie bzykaja sie 2 razy dziennie. 3) Anal i oral to zaden problem 4) WYmienianie sie zonami/mezami jest na porzadku dziennym Fajnie.

Gość gość nr 9
takie rzeczy to tylko na kafe :D

Gość gość
Haha, nie przejmuj się tym co na tym forum ludzie wypisują. Większość z nich to samotni, zdruzgotani faceci po 40 z małym penisem, z braku kobiety 2 razy dziennie walący sobie konia.

Gość gość
i wice wersa ;)

Zgodziłabym się z punktem 2 i 3. Z punktem nr 1 bywa różnie. Nie noszę przy sobie linijki i nie mierzę facetom, ale 19 cm jako średnia długość to lekka przesada. Zdarza się, ale rzadko. Co do punktu nr 4... Co kto lubi. Nigdy nie wymieniłabym się z kimś partnerami.

Gość gość
U mnie wygląda to następująco: 1. 15cm i kompleksów nie mam, jak dotąd zawsze się sprawdzał, poza tym mam też dłonie, usta i język i wiem co należy z nimi robić. 2. Z racji że nie mieszkam z dziewczyną, to bzykamy się prawie zawsze jak się widzimy, czasem codziennie, czasem 2-3 razy w tygodniu. 3. Analu nie próbowałem i jakoś mnie do tego nie ciągnie, może kiedyś jak dziewczyna będzie chciała spróbować, to się skuszę, ale nie czuję takiej potrzeby, a co do oralu... nie wyobrażam sobie nielizania cipki, to lepsze niż sam seks :) a co do lodzika, to dziewczyna owszem robi, lubi to, ale ja specjalnie nie przepadam, to miłe, ale wrażenia na mnie nie robi i jest mi obojętne, wolę zająć się jej ciałem. 4. Kategorycznie NIE, jeśli jakiś palant dotknie mojej dziewczyny, to połamie rączki i powybijam zęby, sam też nie mam ochoty na seks z inną kobietą, odkąd jestem z obecną dziewczyną (ponad 2 lata) to inne laski mnie zupełnie nie interesują.

Gość gość
Konkretna i rzeczowa odpowiedz.