Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest ktos chetny na kota perskiego

Polecane posty

Gość gość
aa jzu doczytałam, to wyposażenie w gratisie , a nie kot, pardone autorko trochę cena wysoka, no ale jak ktoś będzie chętny to może i tyle dac :) Ja za moją chihuahue dalam 1800 ,ale bylam zdesperowana i moje dzieciaki :)

Gość gość
obrzydliwy pysk maja te koty. sama mam dwa ale takiego bym nie wziela. fuj

Gość gość
Wlasnie ze one sa piekne. Sliczne. I oddadza cale swoje serce. Tez mam takiego tyle ze moja kotka jest ruda. Ale nie zamienilabym persa na zadnego dachowca

Gość gość
Mój bury dachowiec też mi oddał serce i duszę i ukradł moje...

Gość gość
Myslalam ze mowa o nowej pozycji sexualnej a tu naprawde o kota chodzi

Gość gość
Wstaw skan rodowodu. Jak rodowodu nie masz to nie jest żaden perski, tylko kudłaty płaskomordy dachowiec.

Gość gość
"nie ma rodowodu pewnie, bo jest niewykastrowany" A co ma piernik do wiatraka? Zwierzę z h0dowli dostaje METRYCZKĘ i każdy rasowy kociak czy szczeniak ją MUSI mieć. Rodowód się później na jej podstawie wyrabia, jeśli potrzeba albo się chce, kastracja nie ma tu nic do rzeczy. Więc ten kociak musi mieć metryczkę, a rodowód może mu właściciel wyrobić.

Gość gość
No to w koncu za darmo,czy za 6 stow,bo juz sie pogubilam :-o

Gość gość
gosciu z 02:05 - pojecie metryczki byc moze istnieje w swiecie psow, ale nie kotow! Kotom wyrabia sie rodowody i sprzedaje kociaki razem z tymi dokumentami. Nie mniej jednak w przypadku jednego z moich kotow hodowca rowniez zatrzymal rodowod do czasu sterylizacji, po zabiegu orzymalam oryginal dokumentu. Hodowca w ten sposob ma pewnosc ze kot sprzedany na kolanka nie bedzie rozmnazany jako hodowlany.

Gość gość
"Myslalam ze mowa o nowej pozycji sexualnej a tu naprawde o kota chodzi " Głodnemu chleb na myśli :D

Gość gość
Witam czy kotek jest jeszcze dostepny prosze o kontakt na maila sloneczko811@wp.pl rowniez mam kotka od pani Malgosi i chcemy z mezem drugiego kocurka. Prosze mi jeszcze powiedziec czy to persik himalajski i jakie ma umaszczenie. Pozdrawiam