Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjatoja

Co sadzicie o tym wykonaniu?

Polecane posty

Gość gość
To dobrze czy zle :P

Gość lanser
moim zdaniem kiepsko ci poszlo, ale na pocieszenie napisze ze slon mi na ucho nadepnal :D wg mnie troche sie spozniasz czasami w stosunku do muzyki. jest XXI wiek wez sobie to wrzuc w jakis program i ci pokaze jak gdzie falszujesz. glos mi sie nie podoba , poza tym za blisko masz mikrofon. ogolnie wrazenie tak kiepskie jakbym to sam spiewal :D za to z tych linkow z boku to mi sie podoba (za wyjatkiem glosu bo koles spiewa jak eunuch) https://www.youtube.com/watch?v=iX_7k0FTiLw

Gość gość
TAk ja nie mam sprzetui, kiepski mikrofon, spóznia sie mikrofon a nie ja bo juz i tak musiałam wyrównywac... no przy lepszym sprzecie to lepiej wychodzi a na zywo juz o wiele lepiej. TAki ogólny zarys, bo generalnie słuch mam dobry i rzadko zdarza mi sie fałszować. I tak wziełam to na szybko nagrałam :P co ty mi tu profesjonalne nagranie porównujesz z moim komputerowym :P

Gość lanser
najlepiej zwalić winę na sprzęt :D jak napisałem ja słuch mam kiepski ale twojej płyty bym nie kupił :D gratuluje samozaparcia, a mikrofon się raczej nie spóźnia tylko źle to robisz w sensie podkład i nagrywanie i faktycznei na kiepskim kompie może to nie wspólgrać.

Gość lanser
idź na karaoke niech ktoś to nagra wrzuć i zapytaj o opinie ludzi którzy słyszą :D a póxniej chyba trzeba będzie sobei dać na wstrzymanie ze spiewem :P

Gość gość
Spóźnia sie spóźnia, bo przy nagrywaniu nawet trzaski sie spóźniają. I przy włączeniu samym juz jest spóźnienie. No ale nie wytłumaczysz hehe Nagranie rzeczywiście moze nie fantastyczne, potrzeba mi sprzętu, ktory bedzie robił mniej hałasu No i sprobowac moze inna piosenkę. Śpiewam juz lata i nie jest najgorzej na prawde. Zawsze mnie do solówek wybierano hihi

Z całym szacunkiem, ale do jakich solówek? Chyba w zespole biesiadnym tudzież w weselnym.

Gość gość
W chórze kolego, w chórze.

Gość gość
A tak w ogóle to co ty chcesz od zespołów biesiadnych albo weselnych. Sa rózne [poziomy, znam zespoły biesiadne, które fantastycznie graja i spiewaja a nawet tańcza! Nie ray takie widziałam. Weselne czy na innego typu potańcówki tez sa fantastyczne! Oczywiście zdarzaja się niewypały, ale sa i takie które powalaja z nóg i nie raz takich słuchalam i bawiłam sie przy nich.

Gość muzyk spiewajacy PROFES
autorko, sprzęt to jedno, opóznianie drugie... nieważne... nawet barwa głosu mało wazna, bo Ty po prostu SPIEWASZ WSZYSTKO niemal na JEDNYM DŻWIĘKU!!! to jest koszmarne, szczerze mówiąc, a nie jakies tam opózniania czy brak profesjonalnego mikrofonu. Braku słuchu NIE UKRYJESZ

Gość gość
http://youtu.be/AT6F4lOyEXw Ok ostatnie podejście. Znalazłam normalne nagranie. Ja jestem ta druga osoba co śpiewa. Co teraz sądzicie? Jest lepiej?

Masz niesamowicie wkürwiającą barwę głosu. Bardziej wkürwiającą niż ten wyjec, który przed Tobą wył. No ale do chóru kościelnego w sam raz się nadajesz.