Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelnawatpliwosci

Fantazje partnera

Polecane posty

jestem z moich chłopakiem w związku od 3 lat. nasze życie seksualne jest raczej nienajgorsze, czasem zdarza mu sie pomarudzić. nie mielismy przed sobą żadnych wcześniejszych łózkowych partnerów. więc męczy mnie mysl czy w przyszłości mam się martwić o to czy mnie zdradzi. wiem jest sporo już takich tematów aczkolwiek dziś powiedział mi podczas rozmowy, cytuję: *ale ja chce kiedyś trójkąt *chciałbym z inną spróbować *chciałbym kiedys spróbowac z inną a nie pierwszy raz z Tobą i tak do śmierci to się za jakiś czas monotonne aż zrobiłoby co o tym myslicie? jestem trochę podłamana. przeszukałam cały internet, naczytałam się o wszystkich trójkątach na forach i chce wiedzieć co ludzie myśla konkretnie o takiej sytuacji w jakiej się znalazłam

Gość gość
Miałem kiedyś ten sam ból co Ty. Wpisz w szukaj tematu pilotlot. Tam był temat szczegółowo założony przeze mnie tylko u nas byli trochę odwrotnie. Jak miałbym spróbować to najpierw trójkąt to zfacetem aby ona z ta myślą się.oswoila...Tzn najpierw ja i obcy facet kochamy się z nią. Potem rewanż z kobietą. Zapytaj go ze masz lepszy pomysł i chcesz spróbować takie rozwiązania w pierwszej kolejności. Zobaczymy jak zareaguje

Gość gość
mam ten sam problem co twój partner. A w sumie nawet gorszy. Bo my sie kiedyś zdecydowaliśmy na trójkąt. Z drugą dziewczyną. I jestem zirytowana, ze on ma porównanie a ja nie. A na podwójnie męski się nie zgadza. Swoją drogą trójkąt fajna sprawa, szczególnie jeśli chociaż trochę cie kręcą laski. My się pewnie będziemy decydować jak tylko będzie okazja

jestem biseksualna, aczkolwiek ze znajomych jedyna dziewczyna z ktora moglabym cos jest moja najklepsza przyjaciolka. jest ladna rowniez wedlug mojego chlopaka. ale nie wyobrazam sobie w zadnych stopniu tego ze moglby on bawic sie jakakolwiek dziewczyna albo jakakolwiek dziewczyna nim. oblesne. tak samo nie pozwolilabym zeby ktos mnie dotykal skoro jestem z nim. czy cos ze mna nie tak?

Gość gość
nie sądzę, aby cos było z Tobą nie tak. Jesteś zazdrosna, trójkąty cię nie kręcą i to jest ok. Moim zdaniem przyjaciele to odpadają w przedbiegach. U mnie to byłą randomwa laska, mój chłopak ją trochę znał. Nigdy jej więcej nie spotkałam. A co do zdrady, to ja sądzę, ze go zdradzę. To przykre. Jestem chyba puszczalska i ciekawska. Aż nazbyt....

Gość gość
a co do pana od wątku pilotlot to pomagasz mi. Jeden z pierwszych ludzi na tym forum którzy prowadzili konstruktywny wątek.

Gość gość
moge prosic jakis link do tego wątku? bo nie mogę znaleźć :(

Gość pelnawatpliwosci
moge liczyc jeszcze na jakies odpowiedzi dotyczace tresci tego wątku?

Gość gość
Nie znam się Chyba Cię nie kocha Dwoje to Miłość Troje to tłok

Gość gość
Dla mniebto jest trochę dziwne. Ewidenie chce spróbować z inną dziewczyną. Jeśli jest facet ok to zrobicie to i jeszcze bardzie.umocni to.Wasz związek. Jak.jest swinia to spodoba mu się to i albo Cie zostawi albo będzie Cię zdradzał. Co do tematu trójkąta z drugiego wątku to nie chodzi aby się kochać z drugim facetem i z kobietą tylko dwóch facetów kocha się.z.ta sama kobietą. Tak samo to będzie wyglądać w układzie 2m k i 2k m... Pogadaj z nim dokładnie i zapytaj o co dokładnie chodzi i to opisz na forum