Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny, a mimo to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, czy ktoś był w podobnej sytuacji jak ja. Zrobiłam test 10 dni po spodziewanej miesiączce co prawda zrobiłam go wieczorem, wyszedł negatywny ( dodam że, w tym dniu dużo piłam i siusiałam) a tu proszę parę dni później zobaczyłam mała fasolkę :)

Gość gość
A gdzie ja zobaczylas? W szklanej kuli?

Gość gość
USG :) Kochana jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie z łaski swojej opuść ten temat :)

Gość gość
To tak trudno mozgiem ruszyc,ze jak duzo pilas,to stezenie hormonu mniejsze i moze test nie wykazac???!!!! Ameryke odkrylas? A ciazy gratuluje,masz teraz czas,to poczytaj troche,zevys,pozniej,glupixh pytan na forum nie zadawala :-D

Gość gość
Kultury proszę :P

Gość gość
Nie bylam niekulturalna

Gość gość
haha po kilkunastu dniach na USG "fasolki" ani żadnego innego strączka jeszcze nie widać, więc nie ściemniaj

Gość gość
No to raczej niespotykane, ale może po prostu test miałaś wadliwy. 10dni po spodziewanej m stężenie jest na tyle wysokie, że ciążę wykryć powinno o każdej porze. A na usg który wyszedł tydzien ciazy?

Gość gość
Jak nie widać? W 6 tc często widać serduszko.

Gość gość
10 dni po terminie spodziewanej miesiączki to na pewno nie 6 tydzień ciąży :)

Gość gość
Autorko ale w czym problem tak właściwie? test był wadliwy albo na tyle rozwodniłaś mocz że stężenie hcg było zbyt niskie. Jesteś w ciąży skoro potwierdziło to usg i nie widzę sensu dalszego wałkowania tego.

Gość gość
" 10 dni po terminie spodziewanej miesiączki to na pewno nie 6 tydzień ciąży usmiech.gif " Autorka 10dni po spodziewanej m zrobiła test, a parę dni później poszła na usg, czyli np 5 dni później, tj 15 dni po sm. Przy cyklach 28 dniowych byłby to 6t1d

Gość gość
ja miałam 1 test pozoytywny nastpnie w odstepach 3 dniowych kolejne dwa negatywne potem tydzien poznije usg negatywne brak zarodka a 2 tyg pozniej fasolka z bijacym serduszkiem ;-) tylko moja intuicja nie dała sie oszukac od poczatku wiedziałam ze ejstem w ciazy dlatego tak upierałam sie na usg a dr rozkładała rece i mowiła ze za mocno sie nakrecam a pierwszy wynik mogł byc bledny