Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tym kubku?

Polecane posty

Gość gość
moja kolezanka go ma i sie bardzo sprawdza, tez wlasnie planuje kupic

Gość gość
Tak, ja mam ten kubek. Jest wg mnie super. Wcześniej mieliśmy niekapek też z lovi, ale musiałam wyjąć uszczelkę, bo młody nie chciał pić z uszczelką no i wiecznie z niego ciekło. Z kubka 360 pije bardzo chętnie i nic się nie wylewa :) Mały ma 9 miesięcy. Kubek jest właśnie 9+, ale myślę, że jak dziecko już wcześniej z kubka zwykłego piło (nasz mały wiecznie nam coś spija, oczywiście podajemy mu, sam nie trzyma zwykłego kubka), to z tego też sobie nawet wcześniej poradzi. A z tego kubka potrafi pić zupełnie samodzielnie, sam sobie trzymając. Kupowałam w rosmanie.

Gość gość
Aha, dodam, że ja nie miałam żadnego kubka treningowego, który niby jest jakimś pośrednim etapem. Od razu mieliśmy niekapek (syn na piersi, z butelki pić nigdy nie chciał) a teraz właśnie ten kubek 360. Ma też zwykły plastikowy kubeczek, ale z niego cieknie mu po brodzie często i sam sobie nie potrzyma.

Gość gość
O, też fajny, a gdzie kupowałaś ten kubek? x A tak na marginesie, jak nauczyć dziecko pić ze słomki, bo też taki kubek mam właśnie ze słomką, ale mój syn nie chce z niego pić :/

Gość gość
My mamy i u nas sie sprawdza. Maly potrafi z niego pic samodzielnie tylko czasem jak za duzo sobie nabierze to wypluwa :-P Smyk ma 10,5 miesiaca :-)

Gość gość
Tommee tippee kupiłam na allegro. Hmm..w sumie jakoś specjalnie córki ze słomki nie uczyłam pić, dałam jej któregoś dnia soczek ze słomką i zaczęła pić.