Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlakkarola

gineintima test pH

Polecane posty

Gość gośćlakkarola

czy któraś z was kupiła ten test.jakie wyszły wam wyniki...mi prawidłowe.mojej koleżance i cioci też a wam?..chciałabym się upewnić czy działa ten test..ponieważ nam wyszedł dobrze..jest ktoś komu zmienił sie kolor

Gość gość
mi tez wyszlo prawidłowo, a robiłam bo mialam jakies uplawy, chociaz moze byl to normalny śluz, sama nie wiem. Czy ten test jest wiarygodny? I tak wybieram sie na cytologie ale chcialam sprawdzic czy wszystko ok

Gość Intima
GineINTIMA Test pH służy do określania pH pochwy. Pomiar pH jest metodą diagnostyczną, która w większości przypadków infekcji pochwy pozwala zróżnicować obecność zakażenia grzybiczego od bakteryjnego i rzęsistkowicy. Co ważne prawidłowe pH nie oznacza, że nie ma Pani infekcji pochwy. Jeżeli obserwuje Pani u siebie objawy infekcji charakterystyczne dla grzybicy (świąd, białe, serowate upławy, zaczerwienie pochwy i sromu oraz obrzmienie warg sromowych), a test wykazuje prawidłowy wynik pH pochwy (czyli wynik 4,0 lub 4,4) to wskazuje to na zakażenie drożdżakowate, zwane potocznie grzybicą pochwy. Więcej informacji znajdą Panie na http://www.mojaintima.pl/schemat-postepowania.htm

Gość gość
Robiłam ten test bo zaniepokoił mnie ból podczas stosunku i ciemny mocz. Pomyslałam że może coś mam chociaż żadne upławy ani pieczenie mi nie dolegało. Test pokazał że wszystko u mnie ok ale i tak udałam się do gin, tam okazało się że mam ostre zapalenie pochwy i dostałam antybiotyk. Także jak dla mnie tak czy siak test nie załatwia sprawy, lepiej się po prostu przebadać

Gość gość
Też jestem tego zdania, że test nie załatwia sprawy. Gdyby to było takie proste unikalibyśmy lekarzy i badań bo wystarczyłoby iśc do apteki i w domowym zaciszu zrobić sobie badania. Ja raz się nabrałam i potem gorzko tego żałowałam, bo wynik nie był prawidłowy.

Gość gośćewel
Mi też wyszedł niby prawidłowo. ..w badaniach przez gina wyszla obfita flora bakteryjna,ale że pochwaliłam się że robiłam sobie ten test i wyszło na grzybicę ,to powiedział że spróbujemy i przepisał mi pimafucord i pimafucin ...ale piecze dalej...wiec chyba to był błąd. ..

Gość gość
A mnie właśnie wyszedł niebieski kolor