Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odpuscsobie

Głupie, ale czy możliwe?

Polecane posty

Miesiąc temu uprawiałam z chłopakiem petting. Najpierw ocieraliśmy się o siebie, tyle, że on akurat miał majtki na sobie, a później robił mi dobrze palcem. Ja jemu robiłam dobrze ręką, po wytrysku wytarłam ręce i wydaje mi się, że nigdzie się nie dotknęłam, on chyba też nie dotytykał siebie, zanim robił mi dobrze ręką, ale nie jestem pewna. Później poszliśmy spać i po wytrysku już nic nie było, miałam wtedy dni płodne i zastanawiam się czy moglaby byc jakas szansa zajsciaw ciąże? Wiem, ze to glupe, ale spoznia mi się już 4 dni okres...

Kobieto....kobieto....brak mi słów....Nie nie będziesz w ciąży, przez skórę się nie zapłodnisz, choćby nie wiadomo- jakbyś wcierała..

Gość gość
jak przez prawe udo było wcieranie to jest możliwe

Gość gość
jeżeli uważasz że zaszłaś (a byłoby to cudem) to zrób test bo po miesiącu każdy test wykazałby ciążę.

Gość gość
a ja myśle że mogłaś zajść

Słyszałam, że podobno jak za bardzo się ręką - penisa kochanka pociera, to jest się w stanie zajść, ale musi być to lewa dłoń.,Koniecznie zrób badania DNA, czy kiły palcowatowej nie załapałaś:)

Gość gość
moja koleżanka w ten sposób zaszła teraz ma sliczne bliźniaczki

Gość gość
bliźniaki? pewnie dwa palce włożył ;)

Gość gość
Ludzie, nie reagujcie na takie pytania... jestem na tym forum co najmniej od 2010 r. i jakiś zboczeniec bez przerwy pyta o to samo "czy mogę być w ciąży" powtarzając tę samą historyjkę w nieznacznie zmienianych wariantach (że niby chłopak wyjął zanim doszedł ale miałam trochę spermy na ręce i przypadkiem dotknęłam nią krocza, jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży). Albo to jakiś zbok który podnieca się tą historyjką, albo projekt redakcyjny "sprawdzamy co forumowicze wiedzą o zapłodnieniu". Tak czy siak, najlepiej nie reagować :O