Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapuszczona koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam wczoraj koleżankę, z którą dawno się nie widziałam, 3 lata, od jej ślubu, ale już wróciłam z zagranicy na zawsze. Była z dzieckiem, 2 lata prawie, dziecko śliczne, pięknie ubrane a ona? Ona to ma 10 kg na plusie, włosy świerzo ufarbowane ale związane zwykłą frotką i opadały jej na boki bo trochę wylazło, tragedia, niedbalstwo. Miała zwykłe trampki, a ja jej w życiu nie widziałam na obcasie mniejszym niż 6 cm, do tego sportowe ubranie, zawsze była elegancka, no kobiety na spacer też trzeba wyglądać, a ona wyglądała jakby okna miała iśc myć albo podłogi szorować. Wspólna znajoma powiedziała mi, że ona i tak schudła już z 20 kg bo w ciąży masakrycznie utyła. Chyba efekt jojo ją dopadł albo sobie dogadzała za bardzo, bo wcześniej na słodycze nie patrzyła nawet. Zawsze miała powodzenie u facetów, a teraz co to się z niej zrobiło. Tak myślę, że może ma jakąś depresje od siedzenia w domu i może ją gdzies wyciągne żeby się rozerwała, to może się ogarnie.

Gość gość
pewno że pokaż jej świat od nowa . ja tez tak miałam ,brak pracy , dzieci , wtrącanie sie teściowej. niestety nie trafiłam na tak ogarniętą kumpele tylko do psychiatry. żyję ,już na obcasach ,piękna ,rozwiedziona , z niezłą pracą :)

Gość gość
Ojej, straszne.

Gość gość
Nie przesadzajmy juz. Ja do pracy tez zawsze elegancko i w ogole, ale trudno zęby na spacer na plac zabaw zakładać elegancki kostium i 6cm szpilki. Czysto ładnie dopasowane wszystko ale czemu nie na sportowo? Ma chodzić po okolicy (park las czy co tam jeszcze) w wysokich szpilkach i pełnym makijażu bo inaczej koleżanka obroni jej dupe... Masakra :-( rozumiem jakby miała brudne te trampki dziurawy dres tłuste włosy i zero makijażu... A tak to nie rozumiem o co chodzi. Ubrana stosownie do sytuacji

Gość gość
Obrobi miało.być . kurcze dziewczyny trzeba trochę wyluzowac. Nie zapuszczać się ale bez przesady

Gość gość
co to jest "świerzo", zapuszczona mentalnie koltunko??? Moze zamiast obrabiac cudza dupe nadrobilabys braki z podstawowki, na zdrowie ci wyjdzie.

Gość gość
Moze miala gorszy dzień. Moze dziecko jej całą noc płakało i ostatnia rzeczą o której myslala bylo strojenie sie na spacer. A mozr po latach wbijania sie dzien w dzień do pracy w szpilki i sukienki ma ochotę chodzic w wygodnych trampkach i sportowych ciuchach.

Gość gość
skoro miała włosy zafarbowane to raczej dba o siebie, nie rozumię Cię. Na spacer z dzieckiem miała iść ubrana jak na imprezkę ? A, że jej się utyło i skoro piszesz, że schudła już dużo to trochę o siebie dba

Gość gość
kup sobie słownik zamiast obrabiać komuś d..e. sama weź się za siebie bo w głowie pusto.

Gość gość
no cóż to ja też zapuszczona najwidoczniej:) uwielbiam styl sporotwy i na co dzien chodzę w trampkach/tenisówkach. wlosy zawsze mam niedbale związane. bo tak mi się podoba. źle się czuję w ulizanych a rozpuszczone mi bardzo przeszkadzają. zresztą się puszą i musiałabym codziennie układać je z godzinę a na to nawet nie mam chęci. po ciąży w sumie nic mi nie zostało:P bo startowałam z wagą taką jak mam teraz -63 kg, niestety 5 kg utyłam przed ciążą, ale ja przy 58 kg wyglądałam jak kościotrup, więc tragedii nie ma.

Gość gość
Wyłaziły jej włosy z kucyka, no masakra. Współczuje kobietom, dla których najważniejszą rzeczą jest noszenie 10 cm szpilek i nie umieją się wyluzować nawet na spacerze.

Gość gość
Dla mnie matka na szpilkach z wozkiem lub na placu zabaw wyglada smiesznie. Ja sama z dzieckiem chodzę w trampkach , na sportowo. Makijaż ograniczam do tuszu i podkładu. A jak wychodze wieczorem bez syna to wtedy jest czas na szpilki i strojenie się.

Gość gość
Na sportowo to się może nastolatka ubrać

Gość gość
Matko swieta mi tez czesto wlosy sie wysuwaja z kuca czy koczka jak biegam i szaleje z moim dwulatkiem na placu zabaw i do tego potrafie sie ubrudzic jak przechodzimy w tunelach i kolanami szoruje po podlozu z jakiejs gumy kauczukowej gdzie wszedzie piach! Chyba nie bede z domu wychodzic!

Gość gość
a dlaczego nastolatka? ma 31 lat i fakt wygladam duzo mlodziej. nosze dzinsy, krotkie spodenki, koszulki, buty sportowe. zrobisz mi cos? cos ci to przeszkadzA? to podejdz na ulicy

Gość gość
i powiedz.

Gość gość
Nastolatka tylko na sportowo moze chodzic ? A 26 letnia matka jak ma sie ubierać w garsonki czy suknie od szyi do ziemi?

Gość gość
Gdy nie mialam dzieckai miala sliczna, czysciutka prace, to tez chodzila w sukieneczkac, butach na obcasie. Odkad mam dziecko wole luzny styl, chociaz w dresach nie chodze, zmienilam prace, chodze pieszo, wiec niemam zaiaru sie meczyc w bucikach na obcasie. Latem maluje tylko rzesy i usta, jedynie zima uzywam podkladu.

Gość gość
haha bylabym j******a gdybym szla na plac zabaw jeszcze w 30 stopni z rozpuszczonymi wlosami . Chyba bym padla z goraca. Mam dlugie bardzo geste wlosy i ZAWSZE je spinam gdy ide na plac zabaw. Autorka jest jakas szurnieta na umysle. Skoro jej kolezanka miala pofarbowane wlosy to jest ok. Na impreze nie szla wiec zwiazala w kucyk

Gość gość
Po przeczytaniu tego tematu zastanawiam sie co ludzie o mnie mówią ;-) tez do pracy zawsze w szpilakch chodzilam do tego eleganckie sukienki i pełen makijaż. Teraz trampki szorty i koszulka i delikatny makijaż. Dalej dbam o siebie ale ubieram sie zupelnie inaczej. Dla mnie dbanie o siebie to czyste i zadbane wlosy, pomalowane paznokcie bez odpryskow i czysta gladka cera . A najgorsze jest to ze kogos znajomego zazwyczaj spotykam po nieprzespanej nocy :-)