Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fińskie suplementy diety?

Polecane posty

Gość gość

Znacie może stronkę www.klub-zdrowiaiurody.pl Co sądzicie o tych produktach? Wydają się w porządku. Słyszałam od mojej psiapsiółki, że naprawdę wydajne, ale sama nie wiem... Miał ktoś z nimi do czynienia?

Gość gość
lepiej stosować polskie. Polecam Limvena.

Gość larisa1980
Jeżeli chcesz spróbować odchudzania z suplementem diety polecam Foreverslim.Skuteczny i bezpieczny w stosowaniu.Trzymiesięczna kuracja wystarczy aby pozbyć się nadwagi.

Gość gość
Ja stosowałam Foreverslim i z działania jestem zadowolona.Nie będę wciskała że schudłam tylko dzięki tym tabletką bo była jeszcze dieta no i u mnie podstawą był ruch.Ale tabletki spełniły swoją rolę.

Gość gość
Ja suplementy diety zacząłem przyjmować po konsultacjach w www.elitesportfood.pl/#start polecam serdecznie, duża dawka pewnych informacji i bardzo miła obsługa, która łopatologicznie wszystko tłumaczy

Gość gość
Ja się odchudzałam dietą sokową ;) Stąd dostaję http://terapiasokami.pl/ - bardzo fajna strona, przesyłają diety dobrane pod klienta ;) i sama natura, owoce, warzywa i świeże soki. Schudłam i alergie się odczepiły ;)

Gość gość
Ja polecam suplement diety Promen. Jest to suplement diety dla mężczyzn :P ale działa rewelacyjnie. Kupcie go swoim facetom i przekonajcie się, jak cudownie podziała na was :)

Gość Migea
Ja tez wole te polskie, dostosowane do warunków życia Polaków, do sposobu odżywiania, dostępności witamin i minerałów, wzbogacania niektórych produktów żywnościowych w mikroelementy czy w końcu od klimatu i na nasłonecznienia. To wszystko ma znaczenie. Zażywam Harmonellę, bo to kompleks witaminowy wytwarzany w PL i na podstawie badań na naszej populacji.

Gość gość
Ja suplementy diety kupuję tylko na www.elitesportfood.pl, zwykle od sprawdzonych dostawców a co najważniejsze pod okiem doświadczonych osób, które przede mną przetestowały wszystko i wiedzą jak dokładnie one działają.