Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mial bardzo wysokie bhcg na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam wyszlo bardzo wysokie bhcg, na poczatku 5tc rzekroczylam juz gorna granice norm dla tego tygodnia. Mam krotkie cykle i wiem ze mialam owulacje wczesnie (ok 9dc) ale mimo wszystko zasanawia mnie tak wysoka bhcg.

Gość gość
Moze blizniaki? Podobno wtedy jest wysoka beta.

Gość gość
Ja mialam normalne, ale moja znajoma miala poza granicami i okazalo sie ze to zasniad groniasty. Nie chce straszyc, bo pewnie u ciebie wszystko przez wczesna owulacje. Wiem ze duze hcg zdarza sie tez w ciazy mnogiej:-) zycze ci tylko tej drugiej opcji

Gość gość
ile masz i kiedy był ost. okres?

Gość gość
Ja miałam bardzo wysoką bhcg na samym początku, wysoki przyrost (ponad 3krotny) a później- nagłe zwolnienie przyrostu. Niestety poroniłam. Lekarz mówił że wysoka bhcg świadczy albo o tym że ciąża rozwija się nieprawidłowo albo często o bliźniętach.

Gość gość
mialam 7300 a byl to 4tc i 2 dni. Polozna uspokajala ze przy moim krotkim cyklu to ok. Bhcg robilam tylko raz wiec nie wiem jak przyrosty. Jesli owulacja byla w 9dc to bete robilam 21 dni po owulacji

Gość gość
To moze idz do lekarza...

Gość gość
krótki cykl czyli jaki?

Gość gość
ja 2 razy miałam w normie...no ale i tak się okazało, że pierwsza ciąża była pozamaciczna, także jedno badanie nie daje żadnej pewności...przyrost jak ktoś napisał jest najważniejszy...no i jeszcze z tydzień poczekaj i możesz USG zrobić...