Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

Suczki kucają jak siusiają.

Polecane posty

Chodzi mi o psy. Suczka nie zawsze (bo są wyjątki) zadziera nogę do sikania. Kuca (nawet zadzierając nogę trochę przykuca). Dlaczego? Zastanów się. Nie wiesz? Po prostu w przeciwnym razie siuśki spływałyby jej po nodze. Więc jak zobaczysz kucającego nisko przy ziemi psa, to jest to siusiająca suczka. Wtedy nie wrzeszcz na właściciela, że ma sprzątnąć kupsko. Znacznie to pogorsza jego nastrój, gdyż nie to, że zawsze sprząta kupska, to dostaje mu się za innych właścicieli/opiekunów psów, którzy tego nie robią.

Gość gość
no shit sherlock psy podnoszą nogę, bo znaczą teren, a wtedy jest większy rozbryzg. z tego samego powodu dominujące suki też podnoszą nogę.

Stereotypy? Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... skoro tak kochasz swoją sunię, to dowiedz się więcej na temat piesków - m.in. że uległe sunie kucają. Chyba że dla Ciebie nie jest to ważne, a liczy się tylko Twoja przyjemność w posiadaniu suni - a nie jej potrzeby.

Gość gość
nie rozumiem sensu tego wątku. odkryłaś amerykę, czy coś?

Gość gość
a mój pies 5 miesiecy też kuca nie podnosi nogi jeszcze i ma małego

Gość gość
i nie, suki podnoszące nogę przy sikaniu, które znam, nie przykucają. natomiast mój pies zwykle kuca jak suczka.