Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia19855

chrzestna

Polecane posty

Gość andzia19855

Poradźcie proszę ile najmniej mogę dać do koperty dla dziecka na chrzest, żeby nie było aż tak wstyd?

Gość andzia19855
Jestem chrzestną, chrzci moja siostra. Nie mają za bardzo kogo innego wybrać a ja też czuję się dumna, że to ja mogę dostąpić tego zaszczytu. Jest jedno ale- jestem osobą można rzecz biedną. Ciułam grosz do grosza ale już teraz wiem, że wiele tego nie będzie...

Gość gość
nic, dziecko i tak z tych pieniedzy nie skorzysta, kup jakis prezent

Gość gość
to jeśli prezent to na jaką kwotę mniej więcej?

Gość gość
nie wazne za jaka cene, przeciez i tak jej nie pokazesz, kup jakiego duzego miska, zestaw zabawek, albo zlota bransoletke

Gość gość
kup np krzesełko do karmienia i jakąś zabawkę

Gość gość
że kościół nie m że znieść tych chrzestnych, przecież teraz to wydatek jak wuj, nie każdego na to stać aby sponsorować czyjeś dziecko, rodzice sobie je zrobili to niech oni na nie zapieprzają

Gość gość
Moja siostra jest chrzestna mojego dziecka. Jest studentka i tez nie ma kasy. Ja nic mie oczekiwalam od niej bo wiem jaka ma sytuacje i nie dla prezentow ja wybralam. Dziecko dostalo obrazek posrebrzany w prezencie. Na allegro jest tego pelno. Ale jakby nie dala nic nie mialabym z tym problemu bo jest super ciocia i poswieca malemu duzo czasu i go poprostu kocha a to najważniejsze.

Gość gość
Ja kupilabym jakis ciuszek dla dziecka, a jesli chodzi o cos osobistego to mozesz kupic jakas ladna kartke na chrzciny i napisac cos od siebie, np. ze bardzo sie cieszysz, ze zostaniesz jego matka chrzestna i zlozyc mu z tej okazji zyczenia(jakies takie zlote mysli od serca). Jak bedzie starsze na pewno bardzo milo bedzie mu cos takiego przeczytac, a i pamiatka mysle ciekawa :)