Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu1029

MATER PRO VITA ELBLĄG

Polecane posty

Gość bubu1029

Hej! Chciałabym się czegoś dowiedzieć o Mater pro vita w Elblągu. Głównie jacy ginekolodzy tam przyjmują, w jakie dni, i jakie są o nich opinie, ceny za wizytę itp. Ktoś pomoże? Pozdrawiam:)

Gość gość
Ja nie pomoge, mimo ze jestem w elbląga:-) nie chodzilam tam ani w ciazy ani przed i po. Slyszalam jednak opinie i sa mieszane, wszystko zalezy do jakiego lekafza trafisz. Wiem ze kiedys przyjmowała tam dr łecka-kazik i ją chwalili i ktos mi kieys mowil zeby nie isc do dr Prus - teraz chyba zmienila nazwisko na Kleina.

Gość gość
A Alina Luberecka-Leszczyńska? Ktoś do niej chodził i może się wypowiedzieć?? Szukam jakiegoś normalnego ginekologa z Elbląga, który nie zdziera kasy, którego można polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
Dr luberadzka leszczyska mialam okazje poznac w szpitaku. Mila konieta i sprawia wrazenie kompetentnej. Moja siostra tez do niej chodzila, ale nie w ciazy - rak raz w roku do kontroli. Podobno spoko. Ja prlwadzilam ciaze u dr macinkiewicz, bylam bardzo zadowolona. Jesli nie poszlabym do niej to wybralabym dr. Ładyńskiego - swietny specjalista ze specyficznym sposobem bycia:-)

Gość gość
I z tego ci się orientuje to więkoszość lekarzy ma podobne stawki prywatnie. Zawsze ok. 100-140 zl za wizyte

Gość gość
Dr Macinkiewicz ma dużo dobrych opinii. Chyba się do niej wybiorę. Dzięki za porady!

Gość gość
Zdecydowanie polecam.tak jak wyzej pisałam prowadzila moja ciaze i nigdy sie na niej nie zawiodlam. Jest dobrym fachowcem, ma dobry sprzet i jest do tego milym czlowiekiem. Pracuje tez w wojewodzkim i zawsze jak cos sie zlego dzieje mozna tam ja znalesc.Jak lezalam w szpitaku tez nie zostawila mnie samej sobie, zawsze po obchodzie zostala, wywyjasnila, zapytala o samopoczucie:-) naprawde lekarka z powolania:-)