Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"nie pisz do mnie wiecej"

Polecane posty

Gość gość

poklucilem sie z dziewczyna, a wlasciwie to ona sie na mnie obrazila. napisala mi "nie pisz do mnie wiecej", wiec nie odzywam sie do niej juz caly dzien - skoro tego chce. kumpel powiedzial mi jednak, ze dziewczyny mowia tak specjalnie, zeby sprawdzic, jak szybko i czy chlopak sie w ogole odezwie. chca sprawdzic, czy mu zalezy. tak jest? czy czekac az sama sie odezwie?

Gość gość
Widocznie miała dość analfabety.

Gość gość
Dziwne, bo mi tak rok temu napisał w smsie facet:-(

Gość gość
mi tez ktos tak napisal.

Gość gość
hmmm to znakiem tego jakaś dziwna moda trwa od dłuższego czasu na takie zakańczanie znajomości:-(

Gość gość
Jak tak napisala to tak zrob. Jesli sie odezwiesz to znaczy ze jej nie szanujesz ani siebie.

Gość gość
^ wlasnie tak mysle... tylko problem w tym, ze ile mam czekac, az sie odezwie? odczuwam niepewnosc.. pomijajac juz fakt, ze za pare dni mielismy cos zaplanowane i nie wiem, czy to aktualne.

Gość gość
Tralalala, nie wytłumaczysz za chiny ludowe zakochanej osobie

Gość whitepas
Czego nie wytłumaczysz ? :P I do dwóch osób powyżej - jak otrzymaliście takie wiadomości, to co potem? Faktycznie nie pisaliście/pisałyście ?

Gość gość
Weź się koleś nie poniżaj, ktoś ci napisał, nie pisz do mnie więcej, to szanuj samego siebie i nie pisz. Nie rób z siebie skomlącego pieska w oczach tej dziewczyny. Bez względu na swoje słabości i pewnie słaby charakter nie pisz, póki ona się nie odezwie sama.

Gość gość
Próbowałam pisać, ale później dałam sobie spokój skoro nic nie odpisał:-(

Gość gość
kompletnie nie znacie kobiet oszołomki i prawiczki a doradzacie ludziom jak odpuścisz, to juz powrotu mieć nie będziesz słowa 'nie pisz do mnie więcej ' to nic innego jak zakamuflowane 'pokaż mi że ci naprawdę na mnie zalezy, bo czuję się niepewnie' jak odpuścisz, to już wiesz jaki ona dostanie komunikat

Gość gość
ja nie moglam wytrzymac.

Gość gość
faceci klamia i zdradzaja.

Gość gość
dorosli ludzie nie robia jakis gierek i jak pisza ze masz nie pisac to nie pisz. A jak to jakas niedorozwinieta malolata i bawi sie w gierki to jak sie w to wkrecisz to ona cie na pewno nie bedzie szanowac. I slusznie bo nie szanuje sie cioty co skacze na tylnych lapkach zeby cukierka ktos mu rzucil. Poczytaj kafe. Kobiety kochaja bad boyow. tych co sie staraja olewaja. Kobiety lubia miec wianuszek adoratorow co sie o nie staraja ale jak im na kims zalezy to sie zaczynaja starac same.

Gość gość
"słowa 'nie pisz do mnie więcej ' to nic innego jak zakamuflowane 'pokaż mi że ci naprawdę na mnie zalezy, bo czuję się niepewnie' Dokladnie tak. Zrob z siebie jelenia, staraj sie, zapraszaj, plac za wszystko. A ona sie zakocha w takim o ktorego to ona bedzie musiala sie starac i to tamtemu da. A tobie opowie jak musiala obciagnac.

Gość gość
i francja elegancja pełnymi ustami.

Gość gość
juz teraz nie pisze

Gość gość
rozne rzeczy mowi sie pod wplywem emocji i czesto kobiety robia tak ze mowia np zeby nie pisac i zgadzam sie ze jezeli nie odezwiesz sie to bd to koniec

Gość gość
w takim razie, to tylko dowodzi, jak kobiety są durne. jeśli mi by jakaś powiedziała 'nie pisz do mnie więcej', to na pewno bym tak uczynił. nienawidzę tego typu księżniczek. nie to nie. nie mam zamiaru się przed żadną płaszczyć, a tego typu gierki może sobie testować na jakimś chłopaczku, który jest męską pizdą i będzie za nią latać, ale nie na mnie.

Gość gość
koteczek11 dziś Francja się pisze z dużej litery!!!!! x nie chodzi tutaj o obszar określony granicami geograficznie, puknij się w czoło gumowym młotkiem.

Gość gość
ciezko jest

Gość gość
los tak chcial

Gość gość
Bułka w bibulke a c***a do łapy