Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam w UK już 10 lat i

Polecane posty

Gość gość

Z praca h3333333jowo znajomi co przyjechali to wracaja do pl, bo nic nie mogli znaleźć

Gość gość
ja juz prawie 12, i wracam na nastepna wiosne do kraju :D

Gość gość
O prace coraz trudniej. Np.pracownicy socjalni (psycholodzy, inżynierowie) po studiach "w naszym rejonie" idą na bezrobocie lub do prac fizycznych, niskoplatnych ...

Gość gość
Nawet pielęgniarki maja ciezko ! A studia w UK coraz trudniejsze, coraz bardziej wymagające i coraz trudniej jest sie dostać! Ciężka praca, studia full time, praktyki itd.,a z praca Irak juz lipa !

Gość gość
Mogli przyjechać 5-10 lat temu to praca sama by ich szukała. Ja teraz pracuję a przynajmniej raz w tygodniu ktoś do mnie dzwoni/wysyła maile z agencji (dla których nie pracuję już od ponad 4 lat) albo bezpośrednio z firm i zapraszają na rozmowy o pracę i to w różnych miejscach. Często tam gdzie aplikowałem 2-3 miesiące temu nagle się odzywają. Wystarczy mieć dobre cv i umieć się sprzedać, wtedy na brak pracy nigdy nie będziemy narzekać

Gość gość
^^ Ajajaj jakis ty madry. Z jakiej wioski tu przyjechales? Kanapki juz masz zrobione na jutro? Bo przy tasmie trzeba dobrze sie odzywiac.

Gość gość
Widze ze znasz temat, czyli sam/sama musisz zasuwac przy tasmie. Zmartwie cie, pracuje umyslowo

Gość gość
Taaa o 3 w nocnej na nocnej zmianie przy tasmie.

Gość gość
A co ma godzina do tego ? Puknij się w czerep, wiem że agencyjnemu popychadle zającującemu na jakimś magazynie ciężko uwierzyć w to, że są ludzie pracujący umysłowo w nocy.