Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyniki tarczycy

Polecane posty

Gość gość

witam mam prosbe ostatnio zrobilam badania i nie wiem czy jest dobze poniewaz wizyte u lekarza mam dopiero w 2015 roku:( wyniki mam takie FT4(ICD-9: O69) min 0,70 max 1,48 a ja mam 1,08 oraz wynik na anty-TPO(ICD-9: O09) min 0,00 max 5,61 a ja mam wynik 1,02. tarczyca mi sie poprawila bo mialam wczesniej az 7.730 a min 0,400 max 4,000 a teraz juz mam 1.280.prosze pomozcie mi bo lekarza rodzinnego to ja raczej sie niedoprosze.dziekuje pozdrawiam

Gość gość
niestety się nie znam :(

Gość gość
To co bylo ponad 7 a teraz jest 1,2 to jest TSH? Wyniki wygladaja na spoko, tylko zastanawia mnie, czemu wtedy bylo 7. Bralas jakies leki?

Gość gość
tak to jest wynik tsh dostalam napoczatku eutyrox 25 a endokrynolog zmienil mi na 75 pierwsze badania robilam 27 maja tego roku a te drugie 28 lipca sama jestem w szoku ze tak mi sie zmienil wynik tej tsh

Gość gość
wynik mógł być pomyłką ......

Gość gość
wyniki się poprawiły, nie masz się czym martwić teraz obserwuj objawy niedoczynności, czy znikają, czy któreś pozostają bez zmian, jeżeli będziesz się źle czuła to ewentualnie umów się prywatnie wyniki są dobre, przed kolejną wizytą nie powinnaś zmieniać już dawki leku jeżeli wizytę masz dopiero w 2015 to przed nią powtórz badania poza anty-tpo ewentualnie, ale ft4 i TSH powinnaś zrobić świeże przed wizytą