Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skyfall24

Pieprzyki

Polecane posty

Hej.Jestem tu nowa. Bardzo chce sie Was doradzić w jenej kwestii , bo bardzo mnie to gnębi.Za tydzień wyjeżdzam nad morze, a mam troche pieprzyków.Oraz jeden na piersi który jest podejrzany.Jak chronić pieprzyki prze nadmiernym promieniowaniem UV ? Czytałam o plastrach, ale czy one sa bezpieczne i jakie muszą być oraz czy mn zabezpieczą? oczywiście kremy z filtrem tez bd miała.będe 4 dni.mam jasną cerę.dużo mam na plecach szyi i jeden na piersi o duzej srednicy. Prosze o pomoc.niestety, będe musiala duza czesc czasu spedzic na plazy.

Gość gość
Ja juz posmarujsze się cała kremem z filtrem to na pieprzyyki nałoz dodatkowo filtr 50 taki w sztyfcie, grubszą warstwę.

Gość gość
jeśli nie są większe niż 0,5 cm i o nieregularnym zabarwieniu lub kształcie to nie musisz się nimi nadmiernie przejmować kontroluj je co pół roku sprawdzaj czy nie zmieniają kształtu, koloru, czy nie swędzą lub nie krwawią a najlepiej te większe jesienią usuń u chirurga onkologa ja usunęłam dwa największe chirurgicznie a małe laserem i mam spokój