Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale te baby puste

Polecane posty

Gość gość

one chyba nigdy nie będą mieć szacunku dla siebie, rodzą po kilkoro dzieci, zapieprzają, ledwie wiążą koniec z końcem, no nie, jak można tak samemu siebie wpieprzyć w taki kierat. Sąsiadka urodziła drugie dziecko mając pierwsze jeszcze małe (1,5 roku), zgroza, to maleństwo ciągle płacze, trzeba je bawić na okrągło, drugie rozrabia, bo już chodzi a ona pada ze zmęczenia na rzęsy. Jak można być taka głupią gęsią i sobie pozwolić na taki zapierdol, no nie, jak patrze na takie matki to mi się chce śmiać z nich, z ich głupoty.

Gość gość
wypierdalaj bura suko

Gość gość
rozumiem że ty jedynaczką jesteś? Czy twoja mama to też pusta baba i rodzeństwo masz?

Gość gość
do gość dziś narodziłaś dzieci i teraz zła jak cholera, że musisz zapierdalać, się w łóżku myśli głową też, a nie tylko dupą

Gość cołko prowda
Co cię to obchodzi, niech sobie zapierdzielają, niech mają kierat ich sprawa. Ja mam jedno dziecko więcej nie chce, bo właśnie wiem jaki to zapierdziel , odbębniłam najgorsze trzy lata i nie mam fisia na punkcie swojego dziecka ale mam gdzieś co kto ma w domu, a ty aż musiałaś temat założyć... aaaa no tak sraczka staraczka zazdrosna. Co śluzik był dobry, a jednak nic nie wyszło po raz 156? idź sprawdź tempkę :D

Gość gość
a ja pochodzę z wielodzietnej i mam jedno i żadnego więcej, bo wiem jakie to przerąbane mieć młodsze rodzeństwo i jeszcze być tą najstarszą, wtedy trzeba opiekować się tymi gówniarzami, człowiek nie ma czasu dla siebie, rodzice dobrze sobie robili w nocy a obowiązki w dzień spadały na tych najstarszych dzieci, dobre to jak cholera.

Gość gość
ja tez raczej nie bede chciala miec wiecej niz 1 dziecka(o ile w ogole), chociaz nie wiem, moj kuzyn jest jedynakiem i opowiadal ze to katorga, sam zrobił 3 :P ale nie rok po roku, trzeba troche odczekac i tak to wszystko pogodzic zeby sie zbytnio nie przemeczac, poswiecanie sie jest bez sensu, egoistyczne podejscie jest dobre;)

Gość gość
masz racje starsze zawsze zajmuje sie mlodszym moj trzylatek nawet w nocy wstaje do braciszka bo my z mezem musimy sobie zrobic dobrze. ale tepa strzala z ciebie

a ja się zgodzę. moja kuzynka tez tak miała ze o drugie dziecko zaraz po pierwszym i chwali się wszystkim jaka to ona nie fajna a teraz to to jest po prostu cien człowieka, cały dzień w dresie, włosy nie uczesane, masakra jakaś

Gość gość
a gdzie ten kuzyn zrobił te dzieci, w kartoflach, no i przyniósł biednej babinie na wychowywanie,

Gość gość
faktycznie sa gatunki żeńskie nie do zarąbania

Gość gość
co was o to obchodzi? nie macie swojego życia?

Gość gość
mamy swoje życie, tylko przez taką patologię to i ja jestem spostrzegana, przez to, że jestem kobieta jako ta głupia, chociaż w życiu nie pozwolę sobie na więcej jak na jedno dziecko, bo uważam, że nie po to zyję na tym świecie abym z**********a przy dzieciach, wnukach

Gość gość
Nie dziwię się że jesteś "SPOSTRZEGANA" jako ta głupia skoro pisać po polsku nie umiesz. Straszny kołtun z Ciebie, bo mnie tam nie obchodzi co jacyś obcy ludzie sobie myślą i nie sądzę, że jak ktoś mija kobietę tzn chyba tylko faceci wchodzą w grę to sobie myślą "o jaka głupia! jest kobietą i może ma dziesięcioro dzieci.

Ale jej ten czas sie skonczy i pozniej przyjda dobre czasy, mojej kolezanki mama rodzila srednio co 1,5 roku dziecko i bylo ich chyba z 7, SAMA bo maz za granica i jak zobaczylam jej mame na jej weselu to ja chcialabym tak wygladac po chociaz 1! Nie dosc, ze kobieta z klasa, zadbana, figura modelki to jeszcze kazde dziecko wychowane, po studiach, z rodzina z wlasnym katem. Moja przyjaciolka pochodzi z tez 7os rodziny i zawsze kazdy moze na siebie liczyc nie mowiac juz o tym, ze ich mama jest fenomenalna kobieta. Szczesliwa i podejrzewam, ze nie pozalowala zadnego dziecka. Moja mama zaszla w ciaze ze mna 3 miesiace po urodzeniu starszej siostry, jest na 4ka, nie wyobrazam sobie, zeby nas bylo mniej a szkoda, ze nie wiecej. Jak narzekala to tak, ze starali sie o kolejne. Dawanie zycia i budowanie rodziny to tak samo ciezka praca jak kazda inna, pustak to z ciebie jest

Ja nie chcę mieć dzieci w przyszłości, bo to nie jest na moje nerwy.