Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie, redukcja wagi

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem licencjonowanym trenerem i dietetykiem. Moja praca polega na pomocy osobom, które nie umieją sobie same poradzić. Staram się być ich najlepszym przyjacielem, jak i trenerem, bądź dietetykiem. Współpracuję zarówno z kobietami, jak i mężczyznami. Bez względu na wiek każdy ma prawo czuć się bardzo dobrze. Moim celem jest poprawa Twojego samopoczucia oraz pomoc w określonym celu. Jeśli interesuje Cię: - powrót do formy po kontuzji, - rozpisanie zbilansowanej diety, - utrata zbędnych kilogramów, - kontrola wagi, - prawidłowy plan treningowy, - wsparcie i motywacja. Po prostu napisz. Swoją pracą zajmuje się już 3 lata i jestem bardzo dumny z osiągnięć moich podopiecznych. Jeśli zdecydujesz się na konsultacje ze mną możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki. Konsultacje online to doskonałe rozwiązanie zarówno dla mnie, jak i dla Was. Z tego względu, że jesteśmy w nieustannym kontakcie. Oczywiście istnieje również możliwość konsultacji telefonicznych. W razie jakichkolwiek wątpliwości i pytań śmiało proszę pisać pod adres: dietetykdawid(at)gmail.com Zapraszam do współpracy :)! Pozdrawiam!

Witam. Mam na imię Klaudia (18l). Ważę 59-60 kg ( to zależy od pory dnia ) przy wzroście 167 cm. Chciałabym ważyć 56 kg. Czy przez dietę (polega na jedzeniu w mniejszych ilościach niż przed odchudzaniem) i codzienną jazdę na rowerzę mogę osiągnąć swoją idealną wage? Zaczęłam odchudznie wraz z początkiem wakacji i do tej pory udało mi sie schudnąć zaledwie 3 kg, raczej do września nie osiąnę swojej wymarzonej wagi co nie? Liczę na to, że pomoże mi Pan jakoś z moim problemem.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.