Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanęliśmy po stronie synowej zamiast syna...

Polecane posty

Gość gość

Witam ta sprawa wciąż nie daje mi spokoju :( mój syn 8 lat temu ożenił się - cieszyłam się bardzo bo synowa jest bardzo zaradną i mądrą kobietą. Za to mój syn odwrotnie - niczego nie umie sobie zorganizować, jest jak duże dziecko. Rok temu rzucił pracę bo jak mówi "nie po to zrobił studia żeby teraz tak harować". Dodam że pracował jako księgowy więc wg mnie wcale nie tak ciężko. Od tamtej pory udzielał jakiś korepetycji, rozliczał podatki w domu itd - wszystkie te zlecenia załatwiała synowa! Wczoraj dowiedzialam się że znalazła pracę za granicą - myślałam że dla niego, ale to ona wyjeżdża bo mój syn nie potrafi zarobić na rodzinę :( zostawia w domu 3 letnie dziecko. Kiedy się o tym dowiedziałam Powiedzialam prosto z mostu że mam nadzieję że pozna tam kogoś i kopnie mojego syna w tyłek oraz że wstyd mi za niego :( synowa jest mi bliższa niż własny syn!

Gość gość
co wychowałaś kobieto to masz;(

Gość gość
no i fajnie sie zachowałas, sprawiedliwie a nie jak mamusie co 40 letnim leniom by tyłki podcierały

Gość gość
Powinna mu w ogóle kasy nie dawać może wtedy by Ruszył dupe do roboty.

Gość gość
Myślicie że dobrze? od niego usłyszałam że żadna normalna matka tak się nie zachowuje i choćby on pił bił i zdradzał żonę to mam stać za nim. Przez ostatnie tygodnie w sumie od maja biedna synowa pracuje w ubojni drobiu a on w domu nic jej nie pomoze. nie to że go nie nauczyłam tylko widzi że jego żona się nie kłuci tylko zęby zaciska i pracuje 10-12 godzin :( najlepsze że mój brat ma firmę bud. i wziąłby go chociaż na tzw pomocnika murarza ale gdzie tam, ta sama spiewka "nie po to studia" i tyle :(

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, może nie do końca dobrze się wyraziłaś, że powinna kogoś poznać, ale może go to ruszy. Ktoś powinien nim potrząsnąć.

Gość gość
Maminsynek

Gość gość
Nie chciałam żeby tak to wyglądało a teraz już za późno...

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłaś, czasem wychowanie nic nie pomoże, bo człowiek po prostu ma taki charakter, moja siostra jest takim leniem, a była wychowywana tak jak ja, jak syn będzie widział, że nie ma w nikim wsparcia, otrzeźwieje

Gość gość
Dobrze zrobilas,super tesciowa TEU bym take chciala,pozdrawiam