Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda co mówią o Woodstocku, że ludzie piją, ćpają ?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Nie obrażaj mnie! Mam samokontrole ale nienawidzę pijanych facetów, ładna dziewczyna jest narażona na różne przykre sytuacje a facet jak jest nawalony traci nad sobą kontrolę tym bardziej jak widzi łatwy łup czyli ładną dziewczynę do tego drobną i sprzyjającą sytuację! Ciekawe co by mi dało protestowanie? Jeżeli tego nie pojmujesz to nasuwa się tylko 1 wniosek, nie tylko jesteś brzydka ale także pozbawiona wyobraźni

Gość gość
Po agresji i sposobie wypowiedzi widać, że te obraźliwe dla ludzi z woodstocku komentarze pisze jedna i ta sama osoba. Jesteś żałosna.

Gość gość
To prawda. Bylam raz jakies 11 lat temu i wiecej nie pojade. Dzieciom tez nie pozwole. Najbardziej zapadl mi w pamiec widok pijanej albo nacpanej mlodej dziewczyny lezacej w krotkiej spodniczce. Jej krocze bylo ufajdane ogromna, rzadka kupa na ktorej roilo sie od zielonych much.

Gość gość
Po agresji i sposobie wypowiedzi widać, że te obraźliwe dla ludzi RZEKOMO z oazy komentarze pisze jedna i ta sama osoba. Jesteś żałosna.

Gość gość
Poza tym nie pisałam do ludzi z woodstocka tylko do jednej tępej dyslektyczki, a to różnica

Gość gość
Próbowałam grzecznie ale widocznie nie dotarło bo zostałam nazwana katolem, zastanów się kto pierwszy zaczął obrażać, bo na pewno nie ja. Napisałam że do kościoła nie chodzę, że nie potępiam ludzi którzy imprezują ale wszystko trzeba robić z głową, pisałam o zdjęciach a nie gościu jakimś tam. Ale uderz w stół i nożyce się odezwą, ta osoba mi naubliżała że nie mam samokontroli w ogóle nie wyczuła ironii w moim poście a uważa się za nie wiadomo kogo bo jeździ na woodstock. Skoro tak broni pijanych lasek które się szmacą i pisze coś o samokontroli to najwyraźniej musiało ją to dotknąć, ale nie dam na siebie wylewać frustracji jakiejś żmii

Gość gość
Ja przynajmniej się przyznaje do swoich postów, napisałam ich kilka, a tamten gość udaje że to niby nie ona po raz drugi pyta nachalnie "nie masz kontroli? nie masz kontroli?" typowy beton

Gość gość
A w ogóle najgłupsze było to jak zapytała czy mnie rodzice nie edukowali. Ciebie pewnie tata edukował jak mama miała nocną zmianę...

Gość gość
Ja napisałam kilka postów, nie mówię, że nie. Po czym stwierdzasz, że mam dysleksję? Po tym, że piszę bez błędów? A ty hejterko musisz być bardzo nieszczęśliwa w życiu, skoro obrażasz innych wymyślając od szmat itp. skoro ich nie znasz. Skoro napisałam, że nie uprawiam na Woodstocku seksu i piję tylko piwo (nie dlatego, że jestem tak grzeczna, ale dlatego, że mi smakuje), a ty po tym wnioskujesz, że jestem szmatą, to może udaj się do psychologa, bo masz niemały problem ze sobą. Cóż, ale szkoda czasu na dyskusję z debilami. Jak jesteś tak odważna, to wejdź na facebooka Woodstocku i zacznij hejtować z własnego konta, pokazując kim jesteś. Ale na to na pewno nie masz jaj. Żegnam. Pani magister bez kropki

Gość gość
moje posty są z 10:48 i 10:49 po czym zostałam zaatakowana że opieram się na opinii katoli nie ma własnego zdania jeżdżę na oazy a przecież pisałam wyraźnie że nie chodzę do kościoła ale widocznie ktoś musiał sobie ulżyć. Skoro osoba gość nie bierze udziału w tym co zostało pokazane na zdjęciach to po co w ogóle sie udziela atakując ludzi? A już posty z godziny wczoraj i były MEGA CHAMSKIE i mnie po prostu obraziły

Gość gość
Ja napisałam kilka postów, nie mówię, że nie. Po czym stwierdzasz, że mam dysleksję? >Po tym, że nie doczytasz czegoś, a później się czepiasz z jakąś oazą Po tym, że piszę bez błędów? A ty hejterko musisz być bardzo nieszczęśliwa w życiu, skoro obrażasz innych wymyślając od szmat itp. skoro ich nie znasz. > Nie muszę znać, skoro widzę na zdjęciu co się dzieje, taka laska która daje się wyroochać w błocie czy pod namiotem pijana - jest szmatą. Skoro napisałam, że nie uprawiam na Woodstocku seksu i piję tylko piwo (nie dlatego, że jestem tak grzeczna, ale dlatego, że mi smakuje), a ty po tym wnioskujesz, że jestem szmatą, to może udaj się do psychologa, bo masz niemały problem ze sobą. >Nie napisałam do ciebie że jesteś szmatą, tylko że bronisz szmat i to daje do myślenia Cóż, ale szkoda czasu na dyskusję z debilami. >Masz rację, marnuję tu czas pisząc z tobą i tak przeczytasz po łebkach jak przystało na dziecko ze szkoły specjalnej.

Gość gość
Byłam dwa razy (w Żarach i w Kostrzyniu) i nie zauważyłam nic gorszącego. Mój znajomy od lat pracuje w obsłudze woodstocku i jego zadaniem jest wyśledzanie obecności narkotyków. Osoby, które posiadają narkotyki, jeśli wykryte, są zabierane przez policję. Alkohol owszem jest (na jakiej imprezie plenerowej nie ma?), od poszczególnych osób zależy czy z nim przesadzą czy nie. Wydaje mi się, że ludzie, którzy rozsziewają plotki, jaka to Sodoma i Gomora, powinni się raz na Woodstock przejechać. Nie taki diabeł straszny. Pierwszy raz pojechałam mając 17 lat.

Gość gość
Uważam że skoro tam bywasz to powinnaś odnieść się do tego co jest głównym przedmiotem rozmowy, zamiast pisać "ja piję tylko piwo bo mi smakuje, ja się nie szmacę bo coś tam", "jak się komuś nie podoba to nie ma własnego zdania, albo jest katolem". Ciekawa jestem twojej opinii o ludziach którzy jednak w takich celach tam się wybierają, bo skoro jesteś trzeźwa to zapewne nic ci nie umknęło z takiej imprezy.

Gość gość
Miałam już nic nie pisać, ale na to muszę odpowiedzieć. Ty dziewczyno nie masz pojęcia co to jest dysleksja. Weź do reki słownik. Żegnam po raz ostatni, ale jak trafisz na faceebook to pewnie odpiszę hejterce.

Gość gość
Dyslektyk połyka litery a ty połykasz całe zdania razem z treścią. No tak, ty już nic nie napiszesz, poprosiłam o wypowiedź zgodną z tematem i cisza... "Wzięłam" słownik "do ręki" :D Dysleksja rozwojowa (gr. dys – nie + lexis – wyraz, czytanie) czyli specyficzne trudności w nauce czytania i pisania Teraz nie masz nic do powiedzenia, kiedy poprosiłam o opinię? Czegoś nie zrozumiałaś, za trudne? Spadaj na facebooka pani magister i nie zapomnij ustawić na dzisiaj opisu

Gość gość
Pani magister od facebooka :) Ciekawe dlaczego nie masz nic do powiedzenia, poprosiłam tylko o opinię, hehe pewnie coś z samokontrolą poszło nie tak, ups :)

Gość gość
Brudstock to miejsce dla brudasów i narkomanów. Toalety są ufajdane niemożliwie, a pod prysznic nie można się dostać. A jak już się dostaniesz, to masz grzybicę stóp. Tylko brudasy myją się raz dziennie w środku lata, żyjąc w błocie.

Gość gość
Czytam tak was i szkoda mi niektórych ludzi. A jak ktoś chce wiedzieć, co takiego cudownego jest na woodstocku, to proszę: https://www.youtube.com/watch?v=GUctoC9Bqfw. Obejrzyjcie sobie, zamiast wyszukiwać tych najgorszych zdjęć.