Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z szarej myszki w seksowną kobietę

Polecane posty

Gość gość

Kochane. może któraś z Was będzie potrafiła doradzić mi jak zmienić swój styl, wygląd itp, aby stać się seksowną kobietą a nie taką szarą myszą jaką jestem teraz. Opisze troszkę siebie: -mam 175 cm wzrostu, więc chodzę jedynie w balerinach, sandałkach itp. -włosy jasny brąz (ciemny blond) długie, lekko falowane -hmm rysy mam bardzo delikatne, niebieskie oczy, maluję je tuszem, ewentualnie biała kredka wewnątrz i czarna na zewnątrz -moje wymiary, w biuście 81, w talii 61 a w biodrach 92. A więc biust mam mały:/ - ubieram się różnie, od dżinsów po spódniczki. Ogólnie rzecz biorąc chciałabym wyglądac seksownie a nie wiem czy to możliwe:/

Gość gość
ale ty jestes glupia wiesz :-O ja mam 175 w zyciu bym nie zalozyla balerinek i sandalow i cale zycie nosze szpilki zakladaj miniowke, szpilki dekolt i gitara i nie maluj oczu biala kreska

Gość gość
w obcasach czuję się taka wysoka i mam wrażenie że wszyscy na mnie patrza i myślą :taka wysoka a jeszcze szpile zakłada":/ a co do dekoltu... mam tak mały biust że efekt dekoltu nie wchodzi w grę, Coś tam widac ale uzyskanie tzw. kreski jest niemozliwe:/

Gość gość
Zdecydowanie sukienki i spódnice, to podstawa.

Gość gość
Nie przejmuj się kurduplami, noś szpilki. Kupuj biustonosze push up i noś duże dekolty. Do makijażu dołóż trochę różu, ale tylko trochę zeby nadać swiezości cerze.

Gość gość
koturny, średniej wysokości szerokie obcasy.

Gość gość
jeśli chodzi o biust to idź do dobrego sklepu z bielizną gdzie pomogą ci dobrać odpowiedni biustonosz. ja też mam nieduży biust ale jak założę odpowiedni b. to sama widzę różnicę. i nie mówie tu o jakiś wypchanych biustonoszach. a moja znajoma co ma 178 cm zawsze nosi szpilki i to 10 cm.

Gość gość
przeciez mowie szpilki na girke i juz a co cie kurduple interesuja za granica wysokich kobiet jest masa a ze w PL sama kurduple chodza to co. zakladaj push up, ladna sukienke, spodniczke, i juz

Gość gość
moja droga! aby być seksowną nie trzeba głębokich dekoltów które raczej są odbierane jako wulgarne. Ani nawet wysokich szpilek. Seksapil to coś innego. Czasem widzę dziewczynę która idzie w trampkach i sweterku a mimo to rozsiewa wokól siebie taki seksapil że aż nie można oderwać oczu. I żadna w cyckami na wierchu jej nie dorównuje. Seksapil to zachowanie, ruchy, spojrzenie, uśmiech... Zapamiętaj to:)

Gość autorko a jak z depilacja
depilujesz rece i cale nogi? pod pachami sie golisz, czy depilujesz? bo jak tylko golisz, to pewnie zostaje slad wloskow, ktore zreszta szybko odrastaja, a juz sam slad nie dodaje uroku i poteguje wizerunek szarej myszki

Gość gość
nie zostają mi ślady po goleniu, a odrastają mi wolno, zawsze chodzę wydepilowana, nie potrafiła bym inaczej

Gość gość
oczywiście rąk nie depiluję bo praktycznie nie widac mi włosków, mam jasne

Gość ale chyba nie jestes
dziewica?

Gość gość
pewność siebie

Gość gość
;p mam faceta:)

Gość nosisz szorty odslaniajace
posladki albo bluzki z golym brzuchem?

Gość gość
noszę krótkie szorty, ale zasłaniające pośladki oczywiście. A krótkich bluzek odsłaniających brzuch nie noszę ( kiedyś to się nosiło jak taka jakaś moda była) ale teraz jedynie w domu lub np nad jeziorem ale tak to nie, za stara już jestem- 23 lata:D

Gość gość
ee młoda jesteś

Gość nogi golisz
cale czy do kolan?

Gość atramencikowa
Wedlug mnie podstawa jest zaakceptowanie i polubienie samej siebie. Brzmi to moze banalnie, ale idac ulica naprawde widac, ktora kobieta czuje sie niepewnie w swojej skorze, a ktora komfortowo. Ubrania czy makijaz to nie wyznacznik seksapilu, a mniej lub bardziej znaczacy dodatek. Grunt to pewnosc siebie(ale nie zadufanie:p) i usmiech, jak ktos juz wczesniej napisal. Przestan doszukiwac sie w sobie mankamentow, 175cm to nie powod, by nie nosic szpilek. Niektore babki dalyby sie pocwiartowac za taki wzrost, a Ty jeszcze marudzisz:) Moja siostra ma 184 cm i zasuwa na obcasach az milo;)

Gość gość
seksapil to nie ciuchy bo nawet w worku na ziemniaki i na boso można być cholernie seksowną. Masz długie piękne włosy, ładną twarz więc skup się na tym, powłóczyste spojrzenie, uroczy uśmiech, zawijanie kosmykow i delikatne kręcenie bioderkami.. i żaden facet się nie oprze!:)

Gość gość
Pofarbuj włosy na jakiś żywy kolor bo jak masz mysie to jeszcze to bardziej potęguje twój wizerunek szarej myszki :D

Gość prawictwo pospolite 143
im mniej masz na sobie tym lepiej . Ubrania sa wrogiem seksapilu .. Staraj sie unikać spodniczek mini , bo to jest tandeta..

Gość ogol cipke na zero
i usun wlosy miedzy posladkami