Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakaka

Mefedron

Polecane posty

Gość kakakakaka

Mam takie pytanie, jest dla mnie bardzo ważne, mój chłopak ma towarzystwo które ćpa mefedron, on uważa że nie ćpa. Wiem, że po mefedronie ma się duże źrenice i nie można spać...ale czy jak wciągnie małą ilość to też nie można zasnąć?? Nie znam się za bardzo na tym, nigdy nie brałam ale to ważne dla mnie...Bo niby zawsze po imprezach idziemy do mnie i zasypia w 5minut, czy to mozliwe zeby bral mefedron??

Gość kakakakakakak
???????????

Gość gość
po małej ilości będzie mieć gadane i nie będzie mógł się uciszyć częściowo , szybko by reagował na jakieś pytania . potem będzie mieć 2 faze czyli małe odcięcie że będzie chwilke nerwowy , źrenice powiększają się zależnie od ilości . im więcej tym wieksze źrenice i szybkość ich powiększenia w zależności od czasu zażycia mefedronu. napewno zauważysz jak weźmie że ma więcej gadane niż zwykle . moda na mefedron niestety trafiła do polski i wyparła wszystkie narkotyki dlatego ma dużą wartość :/

Gość gość
A Ty nie ćpasz alkoholu w drinkach? Alkohol i fajki to najgorsze świństwo a jednak jest ok? Nie porównuj do syfu alkoholowego mefedronu, bo nie masz pojęcia co tu skrobiesz dciecino