Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michalinaxxxxx

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Hej dziewczyny! Ostatnio zaczęłam współżyć z moim chłopakiem. Używaliśmy gumki Durex Extra Safe i nie kończył we mnie. Według kalendarzyka miałam niby dni niepłodne. Okres powinnam mieć wczoraj, a mój śluz jest gęsty, biały, ale nie lepki, a także nie ciągliwy. Czy mam się czym stresować, bo ciągle mi chodzą myśli, że jestem w ciąży i nie mogę usiedzieć w miejscu. Powiedzcie mi czy jest na to jakaś szansa i czy ten śluz z opisu wydaje się wam typowym przed miesiączkowym. Wydaje mi się, że okres może mi się spóźniać przez ostatnie stresy w domu, ale zawsze byłam twardą babką. Pierwszy raz i stres już na wstępie. Proszę o wyrozumiałość i odpowiedź :)

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Trzymaj tak dalej

Gość zestresowana michalina
uspokoiłaś mnie bardzo. Staralismy byc jak najbardziej bezpieczni i wlasnie robic to z glowa, ale jednak takie mysli bywaja nieuniknione.

Gość gość
Przecież nie bzykałaś się.Czy całujesz się przez szybę?.Sex oglądałaś w lusterku.Czy gumy były marki Kormoran czy Dębica Frigo?

Gość michalinaxxxxxx
uprawialismy seks tylko w gumce i nie skonczyl we mnie. I chcialam wiedziec czy jest mozliwosc zajascia w ciaze

Gość gość
ja mam czasami taki sluz przed okresem, wiec nie wariuj