Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moon777

Ona Wodnik On Bliźnięta

Polecane posty

Witam, jedyny facet jaki mnie do tej pory oczarował był spod znaku bliźniąt, reszta panów odpadła w przedbiegach. Piszcie Wodniczki, czy taki związek jest ok i jakie macie doświadczenia z "typkami" spod tego znaku :-)

Gość gość
a co myslicie o baranach?

Gość gość
ja z blizniakiem mam zle doswiadczenie.

Gość gość
Moja pierwsza miłość była spod znaku Bliźniąt i codziennie dziękuję Opatrzności, że nam nie wyszło. Teraz mam za męża podróbę Strzelca (bo prawie Koziorożec) i jestem zaj**iście szczęśliwa i dziękuję za niego Stwórcy.

Gość gość
* To pisałam ja , Wodniczka.

Gość gość
powinno być dobrze wodnikowi z bliźniętami, w końcu ten sam żywioł - powietrze. pasujecie do siebie

Gość Samaannta
Pasują do siebie, ale ... "wodnik - rozwodnik"życie układa sobie dopiero po 30 tce

Gość gość
a bliźnięta jeszcze gorsze niż wodnik-rozwodnik :P wieczne dzieci, najchętniej to by w ogole nie brali slubu i żyli w poligamii :D więc dla nich wodnik jak najbardziej, idealny układ znaków

Gość Samaannta
tak , bliźnięta mają dwie twarze, oczywiście do bliźniąt najbardziej pasuje waga

Gość gość
waga-wodnik-bliźnięta, żywioł powietrze - oni wszyscy do siebie nawzajem pasują ;)

Gość gość
zależy dla kogo ten skorpion, ja bym była zadowolona, bo skorpiony są przynajmniej odpowiedzialne, stałe i poważnie traktują życie i partnera :P ale do kogoś z żywiołu powietrza, czyli do ciebie - wodnika to rzeczywiście skorpion nie pasuje ;) ty się właśnie za bliźniakiem albo wagą rozglądaj.

Gość gość
Nigdy żadnego bliźniaka. Zdradzają, chociaż świetnie się maskują. Uważaj.

Gość gość
Samaannta wczoraj tak , bliźnięta mają dwie twarze xxx Jedną z przodu a drugą z tyłu zasłoniętą włosami :D

Gość gość
Zasadniczo bliźnięta są bardzo inteligentne i uwielbiają zmiany, niby pasują do wag i wodników, a często wchodzą w układy z osobami, które nie mają żywiołu powietrza czy ognia w znaku... i niestety te wybory są rzadko trafione, ale takie są bliźnięta, ciekawe wszystkich i wszystkiego . Każdy związek potrzebuje jeszcze jednego czynnika tzw. szczęścia. Po wielu doświadczeniach uważam, że bliźnięta może i są emocjonalne lecz brakuje im empatii, w gruncie rzeczy zaryzykuję twierdzenie, ze teatralizują swoje uczucia, tak jakby odgrywały role. Prawda wielu mężczyzn spod tego znaku zdradza, przed czym nie powstrzymuje ich nawet małżeństwo.

Gość gość
gościu z 9:38 - ładnie napisałeś/aś o bliźniętach, może teraz cos o wagach? :)

Gość gość
Drogie panie mozecie mi powiedziec jak bardzo j/e/b/n/i/e/t/y/m trzeba byc zeby wierzyc w te bzdury?

Gość gość
w znakach zodiaku coś jest, nie mowie, żeby wierzyć w durne horoskopy z gazet, ale w opisach znaków sporo się zgadza. przynajmniej ja to widzę wśród rodziny i znajomych

Gość gość
humorzasta jak diabli raz na gorze szali raz na dole,raz dobra raz wredna cierpi albo walczy,wyolbrzymianie czyjejś winy lubi wracać do przeszłości,bujna wyobrażnia,oskarźanie innych

Gość gość
blizniaki lubia skok w bok

Gość gość
Wyjdzie jeśli bliźniak będzie szczery z damą swego serca :-)

Gość gość
Rzadko widuję pary spod tych znaków

Gość Wodniczka898
Prawda jest taka, że kocham jednego wygadanego i inteligentnego bliźniaka :*

Gość gość
Wodniczka i blizniak to tragedia. Fajnie na poczatku potem kicha staszna. Wodniczka i strzelec to jest to.

Gość Kama1313
Strzelce nie zawsze są "intelektualne", często to typ osiłka (bez obrazy). Bliźniaki są ok, ale muszą chcieć bardziej od wodnika i muszą być bardzo uparte. Mnie strzelce irytują, ale to indywidualna ocena, a bliźnięta mnie pociągają...

Gość gość
100% bliźniak zdobędzie prawie każdą kobietę! To urodzony uwodziciel, dlatego wiele wodniczek na swojej drodze spotka choć raz pana bliźniaka bo on w swym pędzie za nowym podrywa cały zodiak. Ja nie potrafię zapomnieć o tym typku niestety. Żaden lew, baran, wodnik, waga nie potrafił zamieszać w moim życiu jak gemini :) Teraz wszystko jest bezbarwne, mam przerąbane bo wszystkich panów porównuję do niego. Dlaczego nie wyszło? Nie ten czas i miejsce? Ja niestety tęsknię :(

Gość Gość

Byłam wcześniej w związku z Panną, w ogóle nie mogliśmy dojść do porozumienia gdzie awantury były na stopniu dziennym.Jestem obecnie już dwa lata w związku z bliźniakiem. Zdarzają się nam sprzeczki, ponieważ oboje jesteśmy uparci i chcemy mieć swoją przestrzeń. Lecz w życiu codziennym dobrze się dogadujemy, najważniejsze by iść na kompromis z drugą osobą choć to nie jest proste bo żadne nie chce przyznać się do błędu ale jak już znajdziemy wspólne rozwiązanie problemu to naprawdę jest idealnie.

Gość Gość

Bliźniaki są bardzo ok

Gość Gość

Stanę w obronie bliźniaków mimo,że jestem wodniczką. Ktoś z wyżej wyrażających swą opinie napisał cyt. ,,Nigdy żadnego bliźniaka. Zdradzają, chociaż świetnie się maskują. Uważaj." ... W opisach znaków Wodnika również często można napotkać się na wypowiedzi że wodnik zdradza, że lubi "lotne" życie i nigdy nie będzie wierny swemu partnerowi. 😄  To w ogóle nie chodzi o opis znaków zodiakalnych tylko od tego jak bardzo kocha się drugą osobę i swojej silnej woli. 🙂  Jeżeli wierzycie w takie bzdury to i o nas można powiedzieć że jesteśmy beznadziejne w związku 🤣